Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση της Super League, με τους πρωτοπόρους των ομίλων να νικούν και να διατηρούνται στην κορυφή.

Συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία της η Athens Kallithea

Η Athens Kallithea συνεχίζει να πρωτοπορεί στην κορυφή του Β' ομίλου της Super League μετά την άνετη νίκη της (3-0) επί του Παναθηναϊκού Β' στο "Ελ Πάσο". Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό τους πλεονέκτημα αφού οι "πράσινοι" έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 21ο λεπτό λόγω αποβολής του Τουρκοχωρίτη. 

Ο Κυνηγόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε λογαριασμό στο ματς στο 23ο λεπτό ενώ ο Λουκίνας έδωσε... αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του με κεφαλιά στο 27'. Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα στο 90+2' διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Στην πρώτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 30 βαθμούς η Athens Kallithea, ακολουθούν τα δεύτερα Χανιά στη δεύτερη θέση με 29 βαθμούς.

Εμφατική νίκη με τεσσάρα για τα Χανιά που είναι στο -1 από την κορυφή

Επίδειξη δύναμης των Χανίων στο ματς με τον Διαγόρα, με τους Κρητικούς να "διαλύουν" με 2-0 τους φιλοξενούμενους και να βρίσκονται μια... ανάσα από την πρωτοπόρο του Β' ομίλου, Athens Kallithea. 

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Μάναλη στο 23ο λεπτό ενώ ο Κόλα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 64ο λεπτό. Με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση κόρνερ ήρθε το 3-0 για τα Χανιά από τον Χόρχε Ντίας ενώ ο Νίκολιτς έδωσε διαστάσεις... θριάμβου στο 90+2' για το τελικό 4-0.

Έφυγε με το διπλό και παρέμεινε στην κορυφή ο Λεβαδειακός

Στα... θετικά συνεχίζει ο Λεβαδειακός που πανηγύρισε σπουδαίο διπλό επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Πόντου, νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή του Α'  Ομίλου της Super League 2.

Ο Ρομό "λύτρωσε" την ομάδα του στο 74ο λεπτό και της χάρισε τους τρεις βαθμούς βαθμούς... χρυσάφι. Με 33 βαθμούς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Λεβαδειακός, με την ΑΕΛ να ακολουθεί με 32 βαθμούς και να έχει ματς λιγότερο. Στην τελευταία θέση παρέμεινε ο Απόλλων Πόντου που έχει συγκεντρώσει μόλις 8 βαθμούς.

Τρίποντο για την ΑΕΛ που βρίσκεται μια.. ανάσα από την κορυφή

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα από τον Αιολικό η ΑΕΛ που επιβλήθηκε με 2-0, με τα δυο γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μέρος. Στους 32 βαθμούς έφτασε η Λάρισα που βρίσκεται στο -1 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, όμως έχει και ματς λιγότερο, 

Με δέκα παίκτες έπαιζε η ομάδα της Μυτιλήνης από το 84ο λεπτό καθώς ο Τριανταφύλλου αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Μαυριάς άνοιξε λογαριασμό στο ματς στο 20ο λεπτό ενώ μόλις δυο λεπτά αργότερα (22') ο Ηλιάδης σκόραρε για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Κοζάνη - Νίκη Βόλου 0-3
Απόλλων Πόντου - Λεβαδειακός 0-1
ΑΕΛ - Αιολικός 2-0
Χανιά - Διαγόρας 4-0
Athens Kallithea - Παναθηναϊκός Β' 3-0
Καλαμάτα - Αιγάλεω 1-0

14/01 Αναγέννηση Καρδίτσας - Μακεδονικός
14/01 Παναχαϊκή - Γιούχτας
14/01 Ηλιούπολη - Τηλυκράτης
15/01 Ιωνικός - Ολυμπιακός Β'

15/01 ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής