Οι Μιλγουόκι Μπακς ταξίδεψαν στο Κλίβελαντ με σκοπό να συνεχίσουν το σερί νικών που είχαν αλλά δεν τα κατάφεραν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να απουσιάζει.

Συντριβή των Μπακς στο NBA από τους Καβαλίερς

Οι Καβαλίερς συνέτριψαν τους Μιλγουόκι Μπακς με 40άρα (135-95) στο Κλίβελαντ. Ο αγώνας ξέφυγε από τον έλεγχο των φιλοξενούμενων από νωρίς με τη διαφορά στο ημίχρονο να είναι στους 27 (68-41). Οι γηπεδούχοι με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τις έξι σερί ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο NBA. Από τη πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από τρεις σημαντικές νίκες αλλά η ήττα στο Κλίβελαντ είναι ένα... πισογύρισμα στη προσπάθεια τους να προλάβουν τους Σέλτικς για τη πρώτη θέση της Ανατολής.


Έλειπε ο Αντετοκούνμπο - Έκαναν πάρτι οι Καβαλίερς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε για λογαριασμό των Μπακς με την ομάδα του Μιλγουόκι να... καταρρέει με την απουσία του. Τα "Ελάφια" δεν έβρισκαν εύκολους πόντους που τους προσφέρει ο "Greek Freak" με αποτέλεσμα να διασυρθούν στο Κλίβελαντ. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζόρτζ Νιάνγκ που έκανε ρεκόρ καριέρας με 33 πόντους με 13/14(!) σουτ εντός παιδιάς. Από τους φιλοξενούμενους πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάμιαν Λίλαρντ με 17 πόντους (7/20 σουτ) με τον Τζέι Κράουντερ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από δύο μήνες.