Δραστήριος είναι ο Παναθηναϊκός αναφορικά με τις χειμεριμές μεταγραφές του. Μετά τον Δημήτρη Λημνιό και τον Σαμέτ Ακαϊντίν, είναι έτοιμος να υπογράψει τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο Πολωνός κίπερ ανήκει στην Σπέτσια με την οποία ο Παναθηναϊκός κατάφερε να έρθει σε συμφωνία για μεταγραφή με δανεισμό έως το φινάλε της σεζόν. Επίσης θα υπάρξει και οψιόν αγοράς στα 3.500.000 ευρώ, που αν ενεργοποιηθεί, ο 26χρονος τερματροφύλακας θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2027.

Ο Ντραγκόφσκι θα φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση απ’ το Μιλάνο στις 14:30 της Παρασκευής (19/1). Στην συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «πράσινους».



Παράλληλα αναμένονται νέα και για τον Τάσο Μπακασέτα. Αυτά έχουν να κάνουν με το πότε θα έρθει στην Αθήνα ο 30χρονος μέσος. Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 30χρονο αρχηγό της Εθνικής αλλά και με την Τραμπζονσπόρ.

Η τουρκική ομάδα ωστόσο θέλει να έχει τον Μπακασέτα διαθέσιμο για το ντέρμπι της Κυριακής με την Γαλατασαράι και μετά να τον αφήσει να φύγει. Κάτι για το οποίο εξέφρασε την αντίθεση του ο Μπακασέτας!