Γεμάτο το μενού των αθλητικών μεταδόσεων, με τα παιχνίδια της Euroleague να ξεχωρίζουν, ενώ το ισπανικό ντέρμπι στο Copa Del Rey ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη... τραβάει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων.

Με απουσίες αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ (21:45) για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από την ήττα στη Basket League κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο ενώ είναι λαβωμένοι στις θέσεις των ψηλών μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ θα μείνει έξω για τουλάχιστον δύο μήνες με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ψάχνει λύσεις εκ των έσω. Από την πλευρά τους οι "Μερέγχες" υπέστησαν συντριβή από τη Μονακό στη Γαλλία κάνοντας την τρίτη ήττα τους σε 22 παιχνίδια στη διοργάνωση. 

Να συνεχίσει το σερί θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι

Με την ψυχολογία στα ύψη αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:05) στο ουδέτερο Βελιγράδι για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Οι πράσινοι βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα έχοντας επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταίο "θύμα" τους τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Basket League. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει τη νίκη που θα την καθιερώσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι Ισραηλινοί από την πλευρά τους προέρχονται από δύο σερί ήττες και θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος

Ξεχωρίζει το Φενερμπαχτσέ - Βίρτους Μπολόνια από το μενού της Euroleague


Με άλλες τρεις αναμετρήσεις ξεκινάει το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Euroleague. Το παιχνίδι όμως που ξεχωρίζει στο μενού είναι εκείνο ανάμεσα στην Φενερμπαχτσέ και την Βίρτους Μπολόνια (19:45) στην Τουρκία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από συντριβή στην Λιθουανία από τη Ζαλγκίρις που σταμάτησε ένα μικρό σερί τριών νικών στη διοργάνωση. Από τη πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν δύσκολα της Βιλερμπάν στην Ιταλία και "έπιασαν" την Μπαρτσελόνα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 



Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

19:45 NOVASPORTS 5 Φενερμπαχτσέ - Βίρτους Μπολόνια Euroleague
21:00 NOVASPORTS 6 Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας Euroleague
21:05 NOVASPORTS 4 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός Euroleague
21:30 NOVASPORTS START Μπάγερν Μονάχου - Βιλερμπάν
21:30 COSMOTE SPORT 5 WRC Μόντε Κάρλο
21:45 NOVASPORTS 1 Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Άντερλεχτ Croky Cup
21:45 NOVASPORTS PRIME Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός Euroleague
21:45 COSMOTE SPORT 3 Μπόρνμουθ - Σουόνσι FA Cup
22:00 EUROSPORT 2 Φάρμερς Ινσούρανς Όπεν - 2η μέρα PGA Tour
22:00 COSMOTE SPORT 1 Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη Copa Del Rey
22:55 COSMOTE SPORT 5 WRC Μόντε Κάρλο
02:00 COSMOTE SPORT 7 Ιντιάνα Πέισερς - Φιλαδέλφεια 76ερς NBA
05:00 COSMOTE SPORT 4 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Σακραμέντο Κινγκς NBA