Σε δύο πολύ σημαντικές ανανεώσεις είναι έτοιμος να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, με τους Μουργκ και Τάισον να είναι έτοιμοι να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον "Δικέφαλο του Βορρά" για τα επόμενα χρόνια. 

Ανανεώνει τα συμβόλαια των Μουργκ και Τάισον ο ΠΑΟΚ

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την οριστική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Τόμας Μουργκ για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια, με οψιόν για ένα έτος ακόμη.

Βέβαια, ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν σταματάει εκεί, καθώς συμφώνησε και με τον Τάισον για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που νιώθει πως βρίσκεται ξανά στην... εφηβεία, κάνει απίστευτα πράγματα με την ασπρόμαυρη φανέλα και αναμένεται να παραμείνει κάτοικος Τούμπας για ένα χρόνο ακόμη. 

Κομβικοί για την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ οι Μουργκ και Τάισον

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές είναι βασικά γρανάζια στη μηχανή του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να "ποντάρει" πολλά στην παρουσία των δύο παικτών στο παιχνίδι της ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως ο 36χρονος εξτρέμ έχει φέτος σε 31 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και έντεκα ασίστ, βοηθώντας επιθετικά την ομάδα του. Από τη πλευρά του, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει πως βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, καθώς σε 28 παιχνίδια έχει εννέα γκολ και τρεις ασίστ.