Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε κλίμα εσωστρέφειας μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφή με την ΑΕΚ, όπου υπήρξε δυσαρέσκεια και για τον τρόπο που προετοίμασε την ομάδα ο Φατίχ Τερίμ. Ακόμα και για παίκτες που τους έχει... ξεχασμένους, όπως ο Αϊτόρ.

Με το που ανέλαβε ο Φατίχ Τερίμ τον Παναθηναϊκό, υπήρξαν παίκτες που έχασαν την θέση τους στο αρχικό σχήμα. Ανάμεσα τους ο Αϊτόρ, ο οποίος ήταν από τους παίκτες - κλειδιά για τον προηγούμενο προπονητή, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ισπανός εξτρέμ "βλέπει" με το... κυάλι κανένα αγωνιστικό λεπτό αφού ο Τερίμ τον έχει ρίξει χαμηλά στην σχετική ιεραρχία. Είναι ενοχλημένος με αυτή την συμπεριφορά και δεν το κρύβει.

Μάλιστα ξεκίνησε να μιλάει με τον ατζέντη του για να βρεθεί μια λύση σε όλο αυτό. Μια από αυτές τις λύσεις έχει να κάνει και με μεταγραφή. Το καλοκαίρι ο Αϊτόρ θα μπει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του. Κάτι που που μπορεί να τον... βοηθήσει να φύγει, αν τελικά αυτό είναι επιθυμεί. Ο Παναθηναϊκός έχει ενημερωθεί για το θέμα με τον Αϊτόρ αλλά θα ασχοληθεί μετά τη λήξη της σεζόν.

Πάντως υπάρχει ομάδα που έχει δείξει... ζεστή για τον Αϊτόρ. Με βάση τα όσα αναφέρουν τελευταία στην Ισπανία, η Μπέτις έδειξε ενδιαφέρον να... σκαλίσει τον φάκελο του. Τα πρώτα μηνύματα ήταν άκρως θετικά. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι άγνωστος στη Σεβίλλη, αφού φόρεσε για μια χρονιά την φανέλα της ομώνυμης ομάδας.

Το όνομα της Μπέτις έκανε κλικ και στον Αϊτόρ, ενώ στους Σεβιγιάνους αγωνίζεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος πάντως δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του Αϊτόρ.