Οι Ιντιάνα Πέισερς ήταν φέτος από την αρχή ο... κακός δαίμονας για τους Μιλγουόκι Μπακς, τους οποίους είχαν κερδίσει στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια στην κανονική διάρκεια. Η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των "ελαφιών" στα Playoffs του NBA που αν και... παλεύουν τα παιχνίδια στο τέλος δεν τα κατάφερνουν.

Το ίδιο συνέβη και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον να οδηγεί την ομάδα του σε μία τεράστια νίκη, παρά την απίστευτη εμφάνιση του Κρις Μίντλετον που έκανε τα πάντα για να... σώσει την παρτίδα.

Έκαναν το 2-1 στα Playoffs του NBA οι Πέισερς σε ματς - θρίλερ

Οι Ιντιάνα Πέισερς ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς βρέθηκαν μπροστά με 17 (39-22) στο τέλος της πρώτης περιόδου, ενώ είδαν και τον Ντάμιαν Λίλαρντ να τραυματίζεται. Ο σούπερ σταρ των "Ελαφιών" όμως, επέστρεψε κανονικά στο παρκέ και βοήθησε την ομάδα του να μείνει μέσα στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν την πρωτοβουλία του αγώνα μέχρι και την τρίτη περίοδο, εκεί που ανέλαβε δράση ο Κρις Μίντλετον και με δικό του τρίποντο έστειλε το παιχνίδι στην παράταση (111-111), δείχνοντας πως είναι πολυ σκληρός για να... πεθάνει. Εκεί λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον που με δικό του καλάθι και φάουλ έδωσε τη νίκη στην ομάδα (121-118) και έκανε το 2-1 στη σειρά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0uig412xt0p)

Έδωσε το προβάδισμα στους Πέισερς ο "τριπλός" Χαλιμπέρτον στα Playoffs του NBA

Απίστευτη πραγματικά εμφάνιση από τον σούπερ σταρ των γηπεδούχων που ολοκλήρωσε τον αγώνα με triple double, έχοντας 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 16 ασίστ, παρά την αστοχία του έξω από τα 7,25 με 1/12 τρίποντα. Πρώτος σκόερ για την Ιντιάνα, ήταν ο Μάιλς Τέρνερ που "άγγιξε" το double double με 29 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ 17 πόντους και 9 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Πασκάλ Σιάκαμ που έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του των προηγούμενων παιχνιδιών.

Tyrese Haliburton's CLUTCH TRIPLE-DOUBLE Performance In Game 3! 🔥| April 26, 2024

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή ο σπουδαίος Κρις Μίντλετον για τους Μπακς

Από τους Μιλγούοκι Μπακς - που για ακόμη έναν αγώνα στέρηθηκαν τις υπηρεσίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο - εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κρις Μίντλετον που έκανε double double με 42 πόντους και 10 ριμπάουντ, έχοντας και τα κρίσιμα τρίποντα σε κανονική διάρκεια και παράταση που κράτησαν... ζωντανά τα "Ελάφια".

Για την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς "πάλεψαν" και οι Ντάμιαν Λίλαρντ και Μπόμπι Πόρτις, με τον πρώτο να έχει 28 πόντους και 8 ασίστ, και τον δεύτερο 17 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Highlights: Khris Middleton Scores 42 vs. Pacers | 4.26.24