Η ποιότητα και η κλάση του Λιονέλ Μέσι είναι αδιαμφισβήτητη! Το MLS όπως και ο ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης "υποκλίνονται" στο μεγαλείο του και τα τρομερά επιτεύγματα του. Για ένα ακόμη ματς της Ίντερ Μαϊάμι, ο Αργεντινός σούπερ σταρ "έλαμψε" και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με 4-1. Με δυο γκολ και μια ασίστ... υπέγραψε την ανατροπή στην έδρα της Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον.


Η Ίντερ Μαϊάμι συνεχίζει να... φιγουράρει στην κορυφή φτάνοντας τους 21 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές εκμεταλλευόμενη και την ήττα των Γκάλαξι! Σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Λίο έχει πανηγυρίσει 9 γκολ και έχει μοιράσει 7 ασίστ, με τον ίδιο να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του MLS που κατάφερε μόλις σε επτά εμφανίσεις να σημειώσει τέτοια νούμερα. Γκολ και από τον Λουίς Σουάρες.

Δυο γκολ και μια ασίστ από τον "Βασιλιά" Μέσι στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS

Η Ίντερ Μαϊάμι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους... οιωνούς στην αναμέτρηση αφού μόλις στα πρώτα 37 δευτερόλεπτα η Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον την "σόκαρε" ανοίγοντας λογαριασμό στο ματς με 0-1. Από κει και πέρα, πήρε την κατάσταση στα... χέρια του ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός αστέρας ισοφάρισε σε 1-1 στο 37' με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.


Ο Μέσι συνέχισε από εκεί που... σταμάτησε καθώς στο 57ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1 έπειτα από άψογο τελείωμα μέσα στην περιοχή έπειτα από υπέροχη κάτοχη του Μπουσκέτς. Το 2-1 έγινε 3-1 και μετά από σκόρερ ο Λίο έγινε... δημιουργός.


Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ολοκλήρωσε την ηγετική του εμφάνιση μετά από τα δυο γκολ που πέτυχε με ασίστ στον Λουίς Σουάρες ο οποίος με ωραίο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 1-4.

New England Revolution vs. Inter Miami CF | Full Match Highlights | April 27, 2024