Η Άστον Βίλα ήταν ανώτερη κόντρα στην Τσέλσι, προηγήθηκε με 2-0 και έδειχνε να είναι... αγκαλιά με τη νίκη ωστόσο οι "μπλε" κατάφεραν να φέρουν... τούμπα το ματς και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το "Βίλα Παρκ" στερώντας το τρίποντο στους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν με τραυματισμό τους Μαρτίνες και Τίλεμανς και κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα.


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ουνάι Έμερι δεν αναφέρθηκε μόνο στο ματς με τη Τσέλσι και τη "μάχη" του εισιτηρίου που οδηγεί στο Champions League αλλά και στον Ολυμπιακό τον οποίο θα βρει στον δρόμο του στα ημιτελικά του Europa Conference League, με τον Βάσκο τεχνικό να τονίζει πως το μυαλό της ομάδας του είναι στους "ερυθρόλευκους" χαρακτηρίζοντας και ως δύσκολη την μεταξύ τους αναμέτρηση που ακολουθεί (02/05, 22:00).

Έμερι: Τι είπε για τον Ολυμπιακό και τους τραυματισμούς των Μαρτίνες και Τίλεμανς

Όλα τα βλέμματα στις τάξεις της Άστον Βίλα είναι στραμμένα στον επικείμενο πρώτο ημιτελικό (02/05, 22:00) του Europa Confrence League με τον Ολυμπιακό στο "Βίλα Παρκ", με τον Ουνάι Έμερι να τονίζει πως το μυαλό όλων είναι στους "ερυθρόλευκους" όπου και περιμένει όπως δήλωσε ένα δύσκολο παιχνίδι. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους Μαρτίνες και Τίλεμανς που αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμών και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο σε ότι αφορά το χρονικό της απουσίας τους καθώς πρέπει να υποβληθούν σε μια σειρά από εξετάσεις.


"Την περασμένη χρονιά θέλαμε να παίξουμε στο Conference League. Φέτος θέλουμε να προκριθούμε στο Champions League αλλά η Τσέλσι έδειξε τη δυναμική της. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό και την κατοχή και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ήταν πολύ δύσκολο απέναντι στην Τσέλσι. Μετά την ισοπαλία, σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη. Θα είναι δύσκολο", υπογράμμισε ο Έμερι

"Ο Μαρτίνες θα εξεταστεί αύριο. Ακόμα και για τον τραυματισμό του Τίλεμανς χρειάζονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εάν δεν είναι διαθέσιμοι για μια, για δύο ή και για τρεις εβδομάδες, απλώς θα το δεχτούμε", πρόσθεσε ο Βάσκος τεχνικός.