Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης ήρθαν ισόπαλες, 2-2, σε ένα γεμάτο πρώτο ημιτελικό στο Champions League. Φυσικά, ακόμα και το να πει κάποιος ότι η Ρεάλ έχει ελαφρύ προβάδισμα, ενέχει κάτι βέβηλο. Η πρόκριση στον τελικό της 1ης Ιουνίου, που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ, θα βγει από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", στο δεύτερο ημιτελικό (8/5-22:00). 

Και οι δύο έδειξαν χαρακτήρα, και οι δύο επέδειξαν την αυταπάρνησή τους στην ήττα. Η Μπάγερν επέστρεψε από το εις βάρος της 1-0 με δύο γρήγορα γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Βινίσιους συνεχίζει να χτίζει το θρύλο του στη Ρεάλ. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0xpnm584ept)

Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης: Το βλέμμα του Τόνι Κρόος

Η Ρεάλ έμοιαζε να έχει τον έλεγχο, παρ' ότι η Μπάγερν έδειχνε πιο απειλητική, από το πρώτο λεπτό και το σουτ του Σανέ που έβγαλε ο Λούνιν. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0xpj1sepoop)

Οι παίκτες του Αντσελότι μπόρεσαν να ελέγξουν το παιχνίδι, διαβάζοντάς το. Μπήκαν σε μια διαδικασία να βρουν τους ανοιχτούς χώρους. Η τοποθέτηση του Βινίσιους σε ψευτοεννιάρι, με τον πιο αργό Κιμ, έφερε αποτέλεσμα κατευθείαν. Χρειάστηκε ο Τόνι Κρόος να δείξει την κλάση σε συνδυασμό με την κομψότητά του. Η πάσα του στον Βινίσιους ήταν κόσμημα. Το πλασέ του Βραζιλιάνου, που έφυγε στην πλάτη του Νοτιοκορεάτη αντιπάλου του, ήταν εύστοχο και η Ρεάλ πήρε κεφάλι. 

Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης: Ανατροπή σε έξι λεπτά και Βραζιλιάνοι


Η Μπάγερν, βέβαια, δεν φοβάται τη Ρεάλ. Ο Σανέ έφερε το ματς στα ίσια με γκολ... Ρόμπεν, ένα σλάλομ έξω από την περιοχή της Ρεάλ, γύρισμα προς τα αριστερά και εκτέλεση στην κλειστή γωνία του Λούνιν. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0xquhnfbm15)

Οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ τους. Στο 56' ο Τζαμάλ Μουσιάλα μπήκε στην περιοχή και χάθηκε από το βλέμμα του Λούκας Βάθκεθ, ο οποίος τον κλώτσησε στο αριστερό καλάμι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κέιν  με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε το παιχνίδι. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0xqszi0d48x)

Από τη μεριά της, η Ρεάλ δεν φοβάται την αρνητική συγκυρία. Όσο πιο αργά βρίσκεται στο ματς τόσο πιο σίγουρη νιώθει. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή για να κάνει τη διαφορά. Στο 82', στο μποτιλιάρισμα, η πάσα του Βινίσιους στον Ροντρίγκο είναι έξοχη. Ο δεύτερος έχει πλάτη τον Κιμ και ροπή προς τα αριστερά, όμως η πάσα του πρώτου είναι προς τα δεξιά του. Για τον Ροντρίγκο είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάξει πορεία, ο Κιμ πάει να τον αναχαιτίσει, χάνει την ισορροπία του και πέφτει πάνω του. Ο Βίνι ισοφαρίζει με πέναλτι στο 83'. Όλα θα κριθούν στο δεύτερο ημιτελικό.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0xrkoqxwkax)  

Μπάγερν (Τ. Τούχελ): Νόιερ, Κίμιχ, Κιμ, Ντάιερ, Μαζραουί, Λάιμερ, Γκορέτσκα (46' Γκερέιρο), Μουσιάλα, Μίλερ (80' Γκνάμπρι), Σανέ (87' Ντέιβις), Κέιν
Ρεάλ (Κ. Αντσελότι): Λουνίν, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Νάτσο (65' Καμαβινγκά), Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος (76' Ντίαθ), Μπέλιγχαμ (76' Μόντριτς), Ροντρίγκο (87' Χοσέλου), Βινίσιους