Πολλοί είναι οι διάσημοι φίλοι της Άστον Βίλα, που βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού για το Europa Conference League. Για τους Βρετανούς, πρώτος και καλύτερος φαν της Άστον Βίλα θεωρείται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Επίσης ο Όζι Όσμπορν των Black Sabbath, ο Άγγλος ηθοποιός Άρθουρ Ντάρβιλ, ο ηθοποιός Ντέιβιντ Μπράντλεϊ, ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον, ο Σάιμον Λε Μπον και ο Ρότζερ Τέιλορ των Duran Duran, αλλά και ο Τομ Χανκς. Μάλιστα, η ιστορία του τελευταίου είναι αυτή που απολαμβάνουν να ακούνε οι φίλοι της Άστον Βίλα.

Ο διάσημος χολιγουντιανός σταρ έχει πει: "Την πρώτη φορά που βρέθηκα στο Ηνωμένο Βασίλειο ήμουν νεαρός και βίωνα το γνωστό jet lag. Έτσι, σηκώθηκα από το κρεβάτι το πρώτο μου πρωί στο Λονδίνο, άνοιξα τις κουρτίνες και κοίταξα έξω. Ήταν Ιούνιος. Τι όμορφη μέρα στο Λονδίνο! Πού είναι όλοι; Δεν υπήρχε ψυχή στο πάρκο, στον δρόμο".

Tom Hanks: Doesn’t Aston Villa sound like a lovely place?

Η Άστον Βίλα, ο Τομ Χανκς και το λιμάνι

Ο Τομ Χανκς συνέχισε: "Τότε κατάλαβα ότι ήταν δέκα λεπτά μετά τις πέντε το πρωί, γιατί ο ήλιος σηκωνόταν. Δεν υπήρχε τίποτα να κάνω εκτός από το να ανοίξω το BBC και να ακούσω τα αποτελέσματα του ποδοσφαίρου. Δεν ήξερα πού ήταν καμία από αυτές τις πόλεις. Αυτές οι ομάδες, πού ήταν η Σουόνσι, η Στόουκ Σίτι, η Τότεναμ. Δεν ήξερα πού βρίσκονταν αυτές οι ομάδες. Τότε άκουσα… Άστον Βίλα. Και σκέφτηκα “Άστον Βίλα, τι υπέροχο μέρος για διακοπές!”. Άστον Βίλα... Η όμορφη βίλα της, ανοίγεις τις πόρτες, υπάρχει το όμορφο λιμάνι του Άστον από κάτω σου". Από τότε έγινε ένας αφοσιωμένος οπαδός της Άστον Βίλα.