Μετά από μία απίστευτη σειρά που μπορεί να μην είχε τις εντυπωσιακές φάσεις αλλά ήταν για γερά νεύρα, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά των Playoffs του NBA κερδίζοντας δύσκολα και με ανατροπή τους Ορλάντο Μάτζικ. Επόμενοι αντίπαλοι τους, οι πρωτοπόροι της Ανατολής, Μπόστον Σέλτικς.

Οι Καβαλίερς πήραν το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά των Playoffs του NBA

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς υποδέχθηκαν τους Ορλάντο Μάτζικ στο έβδομο παιχνίδι της σειράς των Playoffs του NBA της Ανατολής. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εξαιρετικά το παιχνίδι, παίρνοντας μάλιστα και διαφορά 18 πόντων (31-49) στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πράγματα διαφοροποίηθηκαν με τους γηπεδούχους να βρίσκουν πιο εύκολα τους διαδρόμους προς το καλάθι των αντιπάλων τους και μ' ένα επιμέρους σκορ 33-15 έφεραν τη διαφορά στο +8 (76-68) υπέρ τους στο τέλος της τρίτης περιόδου. Από εκεί και μετά δεν κοίταξαν ξανά πίσω τους και πήραν τη μεγάλη νίκη - πρόκριση (106-94) για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Game 7 Full Highlights | 2024 ECR1 | FreeDawkins

Ο Μίτσελ κέρδισε την μονομαχία από τον Μπανκέρο και ετοιμάζεται για τον... Τέιτουμ

Κορυφαίος για τους νικητές, ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ που "άγγιξε" το double double, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 39 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ σημαντική βοήθεια από τον πάγκο έδωσε ο Καρίς Λε Βερ με 15 πόντους. Κομβίκη κυρίως στην άμυνα ήταν η παρουσία του Εβάν Μόμπλεϊ που πέτυχε double double με 11 πόντους και 16 ριμπάουντ, καλύπτοντας επάξια την απουσία του Τζάρετ Άλεν για τους γηπεδούχους.

GAME 7 DUEL 👀 Paolo Banchero (38 PTS) vs Donovan Mitchell (39 PTS) | May 5, 2024


Εκείνος που "πάλεψε" περισσότερο για τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη, ήταν ο Πάολο Μπανκέρο, με τον Αμερικάνο φόργουορντ - σέντερ να πετυχαίνει 38 πόντους και να μαζεύει 16 ριμπάουντ. Την χειρότερη του εμφάνιση στο κρισιμότερο παιχνίδι της ομάδας του, πραγματοποίησε ο Φρανζ Βάγκνερ με τον Γερμανό να μένει στους 6 πόντους με 1/15(!) σουτ εντός παιδιάς.