"Φωτιά" έχει μπει στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού ενόψει του καλοκαιρινού... παζαριού! Μετά την είδηση ότι το "τριφύλλι" ήρθε σε συμφωνία με τον Τζορτζ Μπάλντοκ, δημοσίευμα από το γερμανικό Sky Sports κάνει λόγο για ενδιαφέρον των "πράσινων" ξανά για αμυντικό αυτή τη φορά όχι για τη θέση του μπακ αλλά αυτή του στόπερ. Συγκεκριμένα, για τον Ελληνογερμανό σέντερ μπακ, Αντώνη Παπαδόπουλο ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα, ενδιαφέρον για την περίπτωση του 24χρονου έχει εκφράσει σύμφωνα με το δημοσίευμα και η Τσβόλε.

Ο Ελληνογερμανός στόπερ της Ντόρτμουντ που εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό

Η κινητικότητα του Παναθηναϊκού για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι είναι έντονη, με το γερμανικό Sky Sports να εμπλέκει το "τριφύλλι" με την περίπτωση του Ελληνογερμανού κεντρικού αμυντικού, Αντώνη Παπαδόπουλου που ανήκει στην Ντόρτμουντ και αγωνίζεται κυρίως στην δεύτερη ομάδα. Το συμβόλαιο του 24χρονου στόπερ με τους Βεστφαλούς ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η πλευρά του παίκτη δεν θέλει να ανανεώσει καθώς στόχος του είναι να πάει σε μια ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Η Ντόρτμουντ απέκτησε ως ελεύθερο τον Παπαδόπουλο από τη Χάλεσερ το 2021, με τον 24χρονο αμυντικό να έχει καταγράψει εκτότε μόλις οκτώ συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Τη φετινή σεζόν, με τη δεύτερη ομάδα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 17 παιχνίδια με απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ πραγματοποίησε και δυο εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα της πρώτης ομάδας στην Bundesliga. Στη.... συζήτηση μπαίνει και η Τσβόλε η οποία είναι η δεύτερη ομάδα που αναφέρει το δημοσίευμα ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, ενώ μένει να φανεί αν ο Παναθηναϊκός προχωρήσει την περίπτωση του και ντυθεί ο παίκτης στα πράσινα.

Antonios Papadopoulos - Pre Season So Far | 23/24