Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα Playoffs της Euroleague και προκρίθηκε στο Final Four μετά από 12 χρόνια. Οι οπαδοί του "τριφυλλιού" το πανηγύρισαν με τη ψυχή τους με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να βάζει στο τέλος της βραδιάς το... κερασάκι στην τούρτα ανακοινώνοντας επίσημα την ανανέωση του Κέντρικ Ναν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Προανήγγειλε παραμονή Ναν και άλλες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος

Ημέρα παροξυσμού για τον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα η 7η Μαΐου, καθώς εκτός της πρόκρισης κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ήρθε και η είδηση για την ανανέωση του Κέντρικ Ναν με τους "πράσινους". Αρχικά υπήρξαν δημοσιεύματα που το ανέφεραν και στη συνέχεια έγινε επίσημο από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είδε το έργο που δημιούργησε από την αρχή φέτος στο "τριφύλλι" να παίρνει σάρκα και οστά και να φέρνει την ομάδα ξανά σε Final Four μετά από 12(!) χρόνια. Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο λοιπόν, ανήρτησε στα social media την ανανέωση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν, ενώ υποσχέθηκε κι άλλες μεταγραφές στη συνέχεια. 

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που γέμιζε κάθε εβδομάδα το γήπεδο, μη υπολογίζοντας τίποτα. Που ήταν όλοι κόσμιοι, απλοί οπαδοί, οργανωμένοι... Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όσα κάνατε όλη τη χρονιά είναι να κρατήσουμε τον Ναν. Για αρχή... και πάλι ευχαριστώ".