Η Αγγλία μετρά... αντίστροφα για την έναρξη του Euro 2024, με τα "τρία λιοντάρια" να είναι ανάμεσα στις ομάδες που χαρακτηρίζονται ως φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ βρίσκεται με τις Σερβία, Δανία και Σλοβενία στη φάση των ομίλων και έχει μεγάλες βλέψεις και "δίψα" για διάκριση και επιτυχία, υπό το άκουσμα του... περίφημου "It's Coming Home"!

Η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας θα καταλύσει σ' ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το Weirmarer Land Golf Resort and Spa στο Blakenhain το οποίο βρίσκεται στην ανατολική Γερμανία. Στο εν λόγω κατάλυμα, η... παρέα του Χάρι Κέιν θα έχει την ξεχωριστή ευκαιρία να σερβιριστεί στο εστιατόριο όχι από έναν απλό σερβιτόρο αλλά από το... μοναδικό ρομπότ τύπου Dalek, Robbie!

Μάλιστα, η FA θα πληρώσει ένα ασύλληπτο ποσό για να νοικιάσει όλο το ξενοδοχείο και τις εγκαταστάσις του, ενώ φρόντισε να φέρει ειδική ομάδα σεφ και διατροφολόγων για τους αστέρες της Αγγλίας οι οποίοι απ' ότι φαίνεται θα έχουν παροχές και φιλοξενία... πέντε αστέρων!

euro-hotel


Το γερμανικό ρομπότ... σερβιτόρος που θα εξυπηρετήσει τους αστέρες της Αγγλίας στο Euro 2024

Κι όμως οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας θα βρεθούν αντιμέτωποι με κάτι μοναδικό στην έως τώρα ποδοσφαιρική τους καριέρα. Έχουν εξυπηρετηθεί από αμέτρητητους σερβιτόρους στα ξενοδοχείο που μένουν με την ομάδα τους ή με τι αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα όμως είχαν ποτέ την ευκαιρία να σερβιριστούν από ρομπότ; Ήρθε η ώρα να το ζήσουν και αυτό!

England will be served by grumpy German robot waiter Robbie at Euro 2024 hotel

Το όνομα αυτού, Robbie. Ένα τύπου Dalek γερμανικό ρομπότ και μάλιστα αρκετά... εργατικό! Γνωρίζει αρκετές φράσεις, μεταξύ των οποίων το "excuse me". Η... κορυφαία ατάκα όμως είναι μία. Και σίγουρα στο άκουσμα της μπορεί να προκαλέσει είτε... γέλιο είτε εκνευρισμό! "Παρακαλώ άσε με να συνεχίσω τη δουλειά μου". Η βασική φράση του Robbie. Και πόσες φορές άραγε θα χρειαστεί να την πει από τα... πειράγματα; Ειδικά αν είναι στα γερμανικά!

Το πολυτελές ξενοδοχείο της Αγγλίας και η... ειδική ομάδα σεφ και διαιοτολόγων

Αν μη τι άλλο... κλέβει τις εντυπώσεις το πολυτελές θέρετρο στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή της Αγγλίας! Δεν είναι η μοναδική ομάδα που θα μείνει εκεί ομως. Η εθνική Γερμανίας επέλεξε να μείνει επίσης εκεί όμως αυτό θα γίνει μόνο για  δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Euro 2024 και στη συνέχεια η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκλεσμαν θα μεταβεί σε άλλο κατάλυμα και έτσι τα "τρία λιοντάρια" θα το έχουν όταν φτάσουν όλο... δικό τους! Η FA μάλιστα ξόδεψε 800.000 £ για αποκλειστική χρήση του ξενοδοχείου 94 δωματίων και των εγκαταστάσεων του.

hotel-agglia

Το γεγονός ότι θα μείνει εκεί η Αγγλία είναι κάτι ξεχωριστό από μόνο του και για αυτό τον λόγο η FA αποφάσισε να παρέχει μια φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών φέρνοντας μέχρι και ειδική ομάδα σεφ και διαιτολόγων όπου θα προσαρμόσουν το μενού και τη διατροφή ανάλογα με τα "πρέπει" των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο SunSport, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Matthias Grafe εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα που θα κατακτήσει εντέλει το Euro θα είναι και αυτή που θα φιλοξενήσει στο θέρετρο του. Η Αγγλία!