Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και πήρε την πρόκριση για το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα βρουν απέναντι τους την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ στον άλλον ημιτελικό ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ που προκρίθηκε κόντρα στην Μονακό σε ματς - θρίλερ. 

Η ημέρα και οι ώρες των ημιτελικών στο Final Four της Euroleague

Οι δύο ελληνικές ομάδες αν και δυσκολεύτηκαν αφάνταστα έκαναν αυτό που υποσχέθηκαν στους οπαδούς τους και πήραν την πρόκριση για το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο. Οι "πράσινοι" άφησαν με πλεονέκτημα έδρας εκτός συνέχειας την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" με μειονέκτημα την Μπαρτσελόνα.

Οι Πειραιώτες στα ημιτελικά θα βρουν απέναντι τους μία άλλη ισπανική ομάδα, την Ρεάλ Μαδρίτης, που τους κέρδισε πέρσι στον τελικό του Κάουνας και νιώθουν πως κάτι της... χρωστάνε. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν από τη πλευρά της θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Φενερμπαχτσέ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που απέκλεισε σε μία απίστευτη σειρά αγώνων την Μονακό, με πρωταγωνιστή τον Νικ Καλάθη

Η ημέρα και οι ώρες των ημιτελικών της Euroleague:

Παρασκευή 24 Μαΐου 19:00: Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ 

Παρασκεύη 24 Μαΐου 22:00: Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης