Ο Ολυμπιακός πήρε τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Άστον Βίλα και προκρίθηκε στον τελικό του Europa Conference League. Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση παρά τις αντιξοότητες που υπήρχαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι Ορτέγκα και Ρίτσαρντς που έμειναν εκτός, ο Κίνι που έκανε ματσάρα και ο Αποστολόπουλος που ζει κι εκείνος ένα όνειρο... τρελό.

Από τον Ορτέγκα στο... όνειρο του Αποστολόπουλου ο Ολυμπιακός

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μεταμορφώσει τον Ολυμπιακό σε... Λερναία Ύδρα. Γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα που έχει και κάθε φορά βγάζει κι έναν... λαγό από το καπέλο του. Στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην Άστον Βίλα, ο Βάσκος προπονητής δεν είχε καθαρό αριστερό μπακ διαθέσιμο.

Ο Ορτέγκα είχε τραυματιστεί στο πρώτο ματς, ενώ ο Ρίτσαρντς αντιμετώπιζε ενοχλήσεις μέχρι και την τελευταία προπόνηση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Μοναδική λύση ήταν ο Κίνι, με τον δεξιοπόδαρο Ισπανό να είναι μάλιστα εκείνος που έδωσε την ασίστ για το 1-0 των "ερυθρολεύκων" με τον Ελ Κααμπί. Από την υπερπροσπάθεια του όμως τραυματίστηκε κι αυτός και ζήτησε αλλαγή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15cvphqjzdt)

Από τη Super League 2 σε ημιτελικό του Europa Conference League

Εκεί που οι περισσότεροι περίμεναν τον Ντόι να παίξει στόπερ και τον Ρέτσο να μεταφέρεται στη θέση του αριστερού μπακ, ο Μεντιλίμπαρ δεν ρίσκαρε να αλλάξει την καλοφτιαγμένη "μηχανή" που είχε φτιάξει και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αποστόλo Αποστολόπουλο

Ο 21χρονος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρέθηκε από την Super League 2 σε ημιτελικό του Europa Conference League να αντιμετωπίσει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Άστον Βίλα και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά. Όλοι οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" έσπευσαν να τον τονώσουν ψυχολογικά, με τον Ρέτσο αρχικά και τον Κάρμο στη συνέχεια να του δίνουν οδηγίες με το που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15erbseijeh)

Προτίμησε Ολυμπιακό από τον ΠΑΟΚ ο Αποστολόπουλος

Ο Αποστολόπουλος βρίσκεται στην ομάδα του Πειραιά από το 2020, όταν πήρε μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό. Εκτός από τον Ολυμπιακό, και ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό του. Τέσσερα χρόνια περίπου μετά ούτε ο ίδιος θα φανταζόταν αυτό που συνέβη στο Γ. Καραϊσκάκης το βράδυ της 9ης Μαΐου.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" στις δηλώσεις του μάλιστα έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού μπακ αναφέροντας: "Είδαμε ότι ο Αποστολόπουλος μπήκε καλά στο γήπεδο και δεν πτοήθηκε από την ατμόσφαιρα και τη σημασία του αγώνα και ανταποκρίθηκε, οπότε θα είναι μία από τις επιλογές μας", με τον Μεντιλίμπαρ να τον σκέφτεται έντονα για το παιχνίδι της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το καλωσόρισμα του Τσιμίκα στον Αποστολόπουλο και ο κοινός... Πανσερραϊκός

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να παρομοιάσουν τον Αποστολόπουλο, με τον Κώστα Τσιμίκα, με το αριστερό μπακ της Λίβερπουλ, να ήταν εκείνος που τον καλοσώρισε στον Ολυμπιακό το 2020 μέσω μίας ανάρτησης του στα social media, με τους δύο παίκτες να προέρχονται και οι δύο από τον Πανσερραϊκό. Ο διεθνής αριστερός μπακ είχε γράψει "Καλωσόρισες στην οικογένεια μας μικρέ μου αδερφέ", δείχνοντας την μεταξύ τους σχέση.

tsimikas_kalwsorisma