Όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός Β έγινε η τρίτη ομάδα που υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική από το γκρουπ υποβιβασμού του νότιου ομίλου στη Super League 2. Η Παναχαϊκή, που μετά την κανονική περίοδο έκανε ένα εκπληκτικό... τρίτο γύρο, νίκησε τον Διαγόρα στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Ντε Τομάς και έφτασε στους 27 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός Β και ο Γιούχτας, λοιπόν, υποβιβάστηκαν οριστικά, μετά τον Ολυμπιακό Β που είχε δει την... κατιούσα από την περασμένη Τετάρτη. 

Στο γκρουπ προβιβασμού του βόρειου ομίλου και σε παιχνίδι με αμιγές ποδοσφαιρικό κίνητρο, η ΑΕΚ Β νίκησε τον Μακεδονικό και τον έπιασε στους 21 βαθμούς. Υπενθυμίζεται ότι στη Super League ανέβηκε με περίπατο από αυτόν τον όμιλο ο Λεβαδειακός. Από τον νότιο όμιλο, την άνοδο πήρε η Καλλιθέα

Αυτό που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί στη Super League 2, είναι οι ομάδες που πέφτουν από το βόρειο όμιλο. Μόνον ο Αιολικός θα συνεχίσει στη Γ' Εθνική. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει 22 βαθμούς, ενώ Καμπανιακός και Κοζάνη έχουν από 23, με δύο παιχνίδια να απομένουν. 


Τα αποτελέσματα του βόρειου ομίλου (γκρουπ προβιβασμού): Μακεδονικός-ΑΕΚ Β 1-2. Η βαθμολογία (σε έξι παιχνίδια): Λεβαδειακός 44, ΑΕΛ 31, Νίκη Βόλου 24, ΑΕΚ Β 21, Μακεδονικός 21. 

Τα αποτελέσματα του νότιου ομίλου (γκρουπ υποβιβασμού): Παναχαϊκή-Διαγόρας 1-0. Η βαθμολογία (σε οκτώ παιχνίδια): Διαγόρας 27, Παναχαϊκή 27, Αιγάλεω 26, Παναθηναϊκός Β 20, Γιούχτας 20, Ολυμπιακός Β 17.