Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση πως είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο NBA, ο Νίκολα Γιόκιτς φρόντισε να θυμίσει στα Playoffs τον λόγο για τον οποίο αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης. Ο Σέρβος σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, βοηθώντας την ομάδα του να μειώσει τη σειρά σε 2-1, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ από τη πλευρά του να είναι κομβικός σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. 

Μείωσαν σε 2-1 οι Νάγκετς τους Τίμπεργουλβς στα Playoffs του NBA

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς υποδέχθηκαν τους Ντένβερ Νάγκετς στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των Playoffs του NBA στη Δύση, με στόχο να κάνουν το 3-0 στις νίκες. Σε αντίθεση όμως με τις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις εκείνοι που κυριάρχησαν από την αρχή του αγώνα ήταν οι φιλοξενούμενοι.

Οι πρωταθλητές του NBA πραγματοποίησαν εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο +15 (41-56) και όχι μόνο άντεξαν στην τρίτη περίοδο, αλλά διεύρυναν και τη διαφορά τους φτάνοντας την και στο +34 (75-109) έξι λεπτά πριν το φινάλε. Το τελικό 90-117 μειώνει τη σειρά για την παρέα του Γιόκιτς που θα ψάξει το δεύτερο συνεχόμενο "διπλό" στον τέταρτο αγώνα της σειράς.

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves Full Game 3 Highlights | May 10 | 2024 NBA Playoffs

Γιόκιτς και Μάρεϊ οδήγησε τους Νάγκετς στη μείωση της σειράς στα Playoffs του NBA

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς, που "άγγιξε" το triple double ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 24 πόντους, 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ είχε μάλιστα και τρία κλεψίματα και τρία κοψίματα. Σημαντική βοήθεια έδωσε ο Τζαμάλ Μάρεϊ με τον Καναδό γκαρντ να πετυχαίνει κι εκείνος με τη σειρά του 24 πόντους.

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε και ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ με Αμερικάνο φόργουορντ να σταματάει στους 21 πόντους με 4/5 τρίποντα σ' ένα παιχνίδι που όλη η βασική πεντάδα του Ντένβερ ήταν διψήφια, με τους Γκόρντον και Κάλντγουελ Πόουπ να την συμπληρώνουν.

Jokic (24 PTS), Murray (24 PTS) & Porter Jr. (21 PTS) Lead Nuggets In Game 3! 👏 | May 10, 2024

Μακριά από τον καλό τους εαυτό βρέθηκαν τα ατού της Μινεσότα, με τον Άντονι Έντουαρντς να πετυχαίνει 19 πόντους, έχοντας και 5 λάθη όμως και τον Ρούντι Γκομπέρ να μένει στα ρηχά, με έξι πόντους και μόλις τέσσερα ριμπάουντ.