Ιντιάνα και Νεά Υόρκη μας χάρισαν ακόμη ένα συναρπαστικό παιχνίδι στα Playoffs του NBA, το οποιο κρίθηκε στο φινάλε υπέρ των γηπεδούχων Πέισερς. Κομβικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε το τρίποντο του Άντριου Νεμπχαρντ ο οποίος... πυροβόλησε από τα 10 μέτρα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

"Επτάψυχοι" Πέισερς μείωσαν σε 2-1 τη σειρά στα Playoffs του NBA

Οι Ιντιάνα Πέισερς υποδέχθηκαν τους Νιου Γιορκ Νικς στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των Playoffs του NBA και μείωσαν σε 2-1 επικρατώντας με 111-106. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκεια του με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά στο ημίχρονο με πέντε πόντους (63-58) διαφορά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ (22-32) βρέθηκαν να προηγούνται με 85-90. Η ομάδα του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον όμως είχε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στο παιχνίδι και με τρίποντο - μαχαιριά του Άντριου Νέμπαρντ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στο φινάλε.

Andrew Nembhard INSANE game winner from DEEP vs Knicks shocks Tyrese Haliburton 😱

"Έκλεψε" τη δόξα του Χαλιμπέρτον με απίστευτο τρίποντο ο Νέμπαρντ στα NBA Playoffs

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, με τον Αμερικάνο γκαρντ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με 35 πόντους και 7 ασίστ. Πολύ καλός ήταν και ο Πασκάλ Σιάκαμ που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Πολύτιμες βοήθειες πρόσφερε ο Μάιλς Τέρνερ, με τον σέντερ της Ιντιάνα να πετυχαίνει double double με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο "ήρωας" Νέμπαρντ έκανε τα πάντα στο γήπεδο με 5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Tyrese Haliburton DELIVERS In Crucial Game 3! 🔥 | May 10, 2024

Δεν... έφτασε η 35άρα του ΝτιΒιντσέντζο για τους Νιου Γιορκ Νικς

Από τους φιλοξενούμενους - που συνεχίζουν να αγωνίζονται με σημαντικές απουσίες, έχοντας εκτός Ραντλ, Ρόμπινσον και Ανούομπι - ξεχώρισε ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο που "σμπαράλιασε" κάθε αμυντική προσπάθεια των Πέισερς με 35 πόντους και 7/11 τρίποντα.

Μακριά από τα στάνταρ που έχει συνηθίσει τους οπαδούς των Νικς έμεινε ο Τζέιλεν Μπράνσον, με τον Αμερικάνο γκαρντ να πετυχαίνει ναι μεν 26 πόντους αλλά με 10/26 σουτ εντός παιδιάς και πέντε λάθη. Αντιθέτως, ακόμη ένα επιβλητικό double double πέτυχε ο Τζος Χαρτ που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 πόντους και 18 ριμπάουντ

New York Knicks vs Indiana Pacers Full Game 3 Highlights | May 10 | 2024 NBA Playoffs