Με τον καλύτερο τρόπο εξαργυρώνει τις καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Στουτγκάρδης στην Bundesliga ο Λεωνίδας Στεργίου! Ο 22χρονος Έλληνας ομογενής αμυντικός αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική σεζόν στους Γερμανούς ως δανεικός από την Σεντ Γκάλεν και οι αμυντικές του επιδόσεις έχουν "κλέψει" τις εντυπώσεις με αποτέλεσμα ο σύλλογος να θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του η οποία ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Bild.

Η Στουτγκάρδη ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Λεωνίδα Στεργίου

Η αγωνιστική εικόνα του δανεικού από την Σεντ Γκάλεν, Λεωνίδα Στεργίου έχει "τραβήξει" τα βλέμματα όλων στην Στουτγκάρδη. Σε ηλικία 22 χρονών έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει  και να ξεχωρίσει με τις αμυντικές του αποδόσεις, κάτι που όπως αναφέρει η Bild, οδηγεί τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας στην ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του η οποία ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Leonidas Stergiou Goal, VfB Stuttgart vs Bayern Munich (3-1) Goals and Extended Highlights

Με τη φανέλα της Στουτγκάρδης τη φετινή σεζόν, έχει καταγράψει συνολικά 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει σκοράρει και ένα γκολ, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Στις τελευταίες αναμετρήσεις, αντικατέστησε στα δεξιά της άμυνας τον Γιόσα Βάγκνομαν που είναι εκτός λόγω τραυματισμού και κατάφερε όχι απλά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά να... λάμψει!