Το όνειρο τους ζουν στην Κόμο είναι από τις όμορφες στιγμές της φετινής χρονιάς στο ποδόσφαιρο. Η ιταλική ομάδα εξασφάλισε την άνοδο της στην Serie A μετά από 20(!) χρόνια μιας και η σεζόν 2003/04 ήταν η τελευταία που αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η ομάδα των... αστέρων με τους Τιερί Ανρί, Ντένις Γουάιζ και Σεσκ Φάμπρεγας να έχουν μερίδιο στην ομάδα.

Η άνοδος της Κόμο στη Serie A και η... Ίμπιζα του Σεσκ Φάμπρεγας

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής μάλιστα, έχει τελέσει και χρέη πρώτου προπονητή στην Κόμο, μέχρι να λήξει η προσωρινή άδεια που του δόθηκε. Ο Φάμπρεγας - που είναι μικρομέτοχος στην ομάδα - πανηγύρισε με όλη τους την ψυχή την άνοδο στη Serie A. Ο Σεσκ είχε όρεξη για πλάκα αλλά και για... υποσχέσεις στους ποδοσφαιριστές του αναφέροντας:

"Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια, είχατε πραγματικά μία σεζόν πρωταθλητών. Ξέρω πως σήμερα δεν τελειώσατε με τον τρόπο που θέλατε, με τη νίκη. Γι' αυτό, αύριο στις 10:00 προπόνηση", αστειεύτηκε ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

"Ένα πράγμα θέλω να πω πριν βγούμε έξω με τους οπαδούς μας: Σας ευχαριστώ, αλλά να είστε δυνατοί, γιατί η φετινή χρονιά δεν είναι τίποτα. Είναι μονάχα η προθέρμανση. Επόμενη χρονιά: Περισσότερη αποτελεσματικότητα, περισσότερη δουλειά. Και όπως σας υποσχέθηκα και θέλατε... Θέλει κανείς να πάει στην Ίμπιζα;"