Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε, υπήρχε όμως το κίνητρο για νίκη-γοήτρου! Η ΑΕΛ κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Λιβαδειά επικατώντας με 2-1 του πρωταθλητή Λεβαδειακού ο οποίος υπέστη την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα του στην 8η αγωνιστική των playoffs του Α’ Ομίλου της Super League 2. Μια ανώδυνη ήττα καθώς οι Βοιωτοί έχουν "σφραγίσει" και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Super League.

Υπέταξε τον Λεβαδειακό η ΑΕΛ στην Super League 2

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το ματς του Λεβαδειακού με την ΑΕΛ καθώς δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο οι "βυσσινί" ήθελαν να υποχρεώσουν τους Βοιωτούς στην πρώτη τους φετινή εντός έδρας ήττα και το... κατάφεραν. Άνοιξαν λογαριασμό στο ματς στο 13ο λεπτό με σουτ του Φατάι, ενώ στο 21΄ο Μαυρίας έδωσε... αέρα δυο τερμάτων (0-2).

Ο Λεβαδειακός που δεν κατάφερε να "λάμψει" επιθετικά, το μοναδικό που κατάφερε ήταν να μειώσει με πέναλτι του Ρομό σε 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Οριστικά δεύτερη η ΑΕΛ στον όμιλο της στην Super League 2.


Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος)
: Γκροφ, Τσελεπίδης (35′ Κωστή), Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (46′ Γκεζαλί), Μεχία (77′ Χάμοντ), Νταγκό (77′ Κουϊρουκίδης), Πίρινεν, Συμελίδης (71′ Νικολιάς), Ρομό.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (77′ Μιλτιάδης), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Στίνα (77′ Παπαδόπουλος), Φατάι (65′ Νίνο), Μαυριάς (88′ Τσουμάνης), Πεντρόσο (88′ Γιανναράκης).

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Μακεδονικός - ΑΕΚ Β' 1-2
Λεβαδειακός - ΑΕΛ 1-2
Ρεπό: Νίκη