Η αυλαία των φετινών playouts της Super League... έπεσε οριστικά! Η 7η και τελευταία αγωνιστική έφερε ανακατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα από τον οποίο την επόμενη χρονιά θα απουσιάζουν ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά που έχουν υποβιβαστεί στην Super League 2 και στη θέση τους θα βρίσκονται οι Λεβαδειακός και Athens Kallithea.

Πανσερραϊκός - Κηφισιά 2-0: Τερμάτισαν πρώτοι στη στα playouts της Super League οι Σερραίοι

Στην επιστροφή του στην Super League και στην άνοδο του από την δεύτερη κατηγορία, ο Πανσερραϊκός όχι απλά κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία αλλά και να εντυπωσιάσει κατά τη διάρκεια της σεζόν που τον βρίσκει να τερματίζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των playouts και στην έβδομη συνολικά μετά τη νίκη του με 2-0 επί της υποβιβασμένης Κηφισιάς που αποχαιρέτησε με ήττα την Super League στην προτελευταία θέση με 28 βαθμούς.

Ο Στάικος άνοιξε λογαριασμό στο ματς με σουτ εκτός περιοχής στο 54ο λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (58') και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χατζηστραβός έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1: Αποχαιρέτησαν με ισοπαλία την Super League οι Ηπειρώτες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, αποχαιρέτησε με ισοπαλία την Super League ως τελευταίος με 23 βαθμούς. Οι Ηπειρώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Βόλο. Προηγήθηκαν με τον Τζίμα στο 55ο λεπτό και κρατούσαν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το 89ο λεπτό όταν και ο Μωραΐτης έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και της στέρησε την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τα... μεγάλα σαλόνια με νίκη. Στην 12η θέση με 33 βαθμούς η ομάδα της Μαγνησίας που κατάφερε να σώσει την... παρτίδα στη διαδικασία των playouts και να σωθεί.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2: Έφυγαν με το διπλό από την Κρήτη Οι Αγρινιώτες

Επίδειξη δύναμης του Παναιτωλικού στο Γεντί Κουλέ. Οι Αγρινιώτες επιβλήθηκαν με 2-1 του ΟΦΗ τερμτρίζοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας με 36 πόντους. Από εκεί που βρέθηκαν να κινδυνεύουν με υποβιβασμό, πέρασαν στην αντεπίθεση και έκλεισαν με πλέον θετικό πρόσημο τη χρονιά. Στην 10η θέση με 35 θαμούς οι Κρητικοί.

Ο Καρέλης άνοιξε λογαριασμό στο ματς με εκπληκτικό γυριστό σουτ στο 41ο λεπτό. Οι Κρητικοί "άγγιξαν" την ισοφάριση στο 33ο λεπτό ωστόσο το σουτ του Ισέκα σταμάτησε στο δοκάρι με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-1 υπέρ του Παναιτωλικού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d16zjoivzef5)

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε ιδανικό στο δεύτερο ημίχρονο αφού λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Μπουζούκης με ωραίο πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-2. Ένα γκολ μάλιστα που δεν πανηγύρισε καθώς είχε αγωνιστεί στην κρητική ομάδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d170tmohwws1)

Ο ΟΦΗ μείωσε στο 65ο λεπτό με τον Αποστολάκη ο οποίος έπειτα από εξαιρετική κάθεση του Τοράλ, πλάσαρε ιδανικά για το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d171byqirdwx)

Συγκινητικές στιγμές στο Γεντί Κουλέ με τον Κώστα Γιαννούλη ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση και με δάκρυα στα μάτια είπε το δικό του... αντίο στον ΟΦΗ που μετά από 5μιση χρόνια και 115 συμμετοχές αποχαιρέτησε τους Κρητικούς στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d171psu254up)

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Τρίποντο για τους Αρκάδες στο Περιστέρι

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από το Περιστέρι ο Αστέρας Τρίπολης που "λύγισε" με 1-0 τον Ατρόμητο και τερμάτισε στην όγδοοη θέση της βαθμολογίας, και με 38 βαθμούς, τόσους όσους έχει και ο Πανσερραϊκός που αναδείχθηκε πρώτος στα playouts. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μουνάφο στο 70ο λεπτό. Στην 11η θέση με 34 βαθμούς οι Περιστεριώτες.

Η βαθμολογία των playouts:

Πανσερραϊκός 38
Αστέρας Τρίπολης 38
Παναιτωλικός 36
ΟΦΗ 35
Ατρόμητος 34
Βόλος 33
Κηφισιά 28
ΠΑΣ Γιάννινα 23