Τα πανηγύρια για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League κράτησαν για... ένα βράδυ. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του για την Super League έχοντας ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι ερυθρόλευκοι ξέρουν ότι με τρεις νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, θα είναι εκείνοι Πρωταθλητές Ελλάδας, προτού διεκδικήσουν απέναντι στην Φιορεντίνα και τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο, και πρώτο συνολικά για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την προπόνηση του Σαββάτου (11/5) ανακοίνωσε την αποστολή των ερυθρόλευκων για τη Θεσσαλονίκη με τους Ιμπόρα και Γιόβετιτς να μένουν εκτός, παρέα με τους τραυματίες Ορτέγκα και Ρίτσαρντς, αλλά και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί μαζί με τους Ντόη, Μπιανκόν και Καμπράλ.

Ο Ιμπόρα μοιάζει η πιο ηχηρή απουσία καθώς στα παιχνίδια με την Άστον Βίλα ήταν ο "ισορροπιστής" της μεσαίας γραμμής με τον Έσε σε πιο ελεύθερο ρόλο. Μένει να φανεί πως θα καλύψει το κενό του Ισπανού χαφ ο Μεντιλίμπαρ. Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με τη Βίλα ο Ιμπόρα είχε αποχωρήσει με αναγκαστική αλλαγή και τη θέση του είχε πάρει ο Όρτα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Αμπέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Μαρτίνς, Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Ναβάρο.