Δεν το... κουνάει από την Μαδρίτη ο Έντι Ταβάρες! Ο θηριώδης ψηλός από το Πράσινο Ακρωτήρι που είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό, πήρε την μεγάλη απόφαση να δυσαρεστήσει τους μνηστήρες που ενδιαφέρονταν για την περίπτωση του και να υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τη Ρεάλ. Την είδηση που έχει προκαλέσει ντελίριο χαράς στους φιλάθλους των Μαδριλένων, έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης του, ο ρεπόρτερ της Marca, Ραμόν Άλβαρες ντε Μον.

Μένει στην Ρεάλ της... καρδιάς του ο Έντι Ταβάρες για άλλα τρία χρόνια

Σε... happy end οδηγήθηκε το στόρι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Έντι Ταβάρες! Ο σταρ των Μαδριλένων είχε ως προτεραιότητα να παραμείνει στην Μαδρίτη κυρίως για οικογενειακούς λόγους όμως υπήρχε οικονομικό χάσμα σε ότι αφορά την προοπτική νέου συμβολαίου. Παρ' όλα αυτά, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από τους ανθρώπους της διοίκησης, οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και έτσι ο παίκτης αποφάσισε να επεκτείνει την συνεργασία του με την "Βασίλισσα" για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η περίπτωση του 32χρονου σέντερ που είναι ένας από τους κορυφαίους του είδους του στην Ευρώπη είχε δεδομένα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ανάμεσα σε αυτές όπως είχε γραφτεί, και ο Παναθηναϊκός. Παρ' όλα αυτά, ο Ταβάρες βάζει τέλος σε όποια σενάρια και είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και να παραμείνει στην Ρεάλ στην οποία αγωνίζεται από το 2017 και έχει πανηγυρίσει με τη φανέλα της, δύο τρόπαια της Euroleague, τρία πρωταθλήματα Ισπανίας και έξι Super Cup.

WALTER TAVARES | Basketball Highlights with Real Madrid 2023/24

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Ρεάλ, ο Ταβάρες έχει καταγράψει 32 συμμετοχές (στις 31 έχει ξεκινήσει ως βασικός) μετρώντας κατά μέσο όρο 9.6 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.5 τάπες.