Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον διεκδικούν το εισιτήριο γα τον τελικό των Playoffs της Championship που οδηγεί στην "χρυσοφόρο" Premier League. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται για τέταρτη φορά στην καριέρα τους στα Playoffs ενώ για τους φιλοξενούμενους είναι μόλις η δεύτερη. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λιντς και Νόριτς που αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι άκρως επιθετικές και να ψάχνουν το γκολ αλλά οι δύο τερματοφύλακες είπαν το "όχι" όταν χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το τέρμα που θα τους δώσει το προβάδισμα αλλά να πέφτουν πάνω στους εξαιρετικούς ΜακΚάρθι και Πάλμερ που κράτησαν το μηδέν για τις ομάδες τους, με το 0-0 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς. 

Με ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά χωρίς γκολ το πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό και για τις δύο ομάδες με τις στημένες μπάλες εκατέρωθεν να ξεχωρίζουν. Χαρακτηριστικό είναι πως στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα υπήρξαν πέντε(!) κόρνερ και για τις δύο ομάδες. Αν και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα, η Σαουθάμπτον ήταν εκείνη που έχασε την μεγάλη διπλή ευκαιρία,με τον Άρμστρονγκ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 20ο λεπτό.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα της Γουέστ Μπρομ να χάσει την μεγαλύτερη ευκαιρία της στον αγώνα με τον Ντιαγκανά να κάνει την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο ΜακΚάρθι απέκρουσε εξ' επαφής, στέλνοντας ουσιαστικά τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα, σ' ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο. 

Κράτησαν το μηδέν οι τερματοφύλακες για Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρομ

Το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παρόμοιο μ' εκείνο της έναρξης του αγώνα, με την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν να έχει τον έλεγχο των κινήσεων και να χάνει αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Η Σαουθάμπτον είχε δώσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στους γηπεδούχους και προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση με τον Άρμστρονγκ κυρίως.

Στο 78ο λεπτό ήταν σαν να υπήρξε η περίληψη όλου του αγώνα, με τον Ντιαγκανά να χάνει σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 1-0 και τον Στιούαρτ στην αντεπίθεση να βλέπει το σουτ να κοντράρει και τον τερματοφύλακα της Γουέστ Μπρομ, Άλεξ Πάλμερ, να αποκρούει και να κρατάει το "μηδέν" για την ομάδα του.

Το τελικό 0-0 αδικεί την προσπάθεια και των δύο ομάδων, καθώς υπήρξαν πολλές αξιόλογες φάσεις εκατέρωθεν, αλλά οι τερματοφύλακες των αντιπάλων, ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d17srsofwjdt)