Η Μπάγερν Μονάχου κρατούσε για 88 λεπτά την πρόκριση στον τελικό του Champions League αλλά λογάριασε χωρίς τον Χοσέλου, που με δύο γκολ σε τρία λεπτά έστειλε την Ρεάλ Μαδρίτης στο Γουέμπλεϊ. Οι Βαυαροί θέλουν να τελειώσει η χρονιά όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς μένουν χωρίς τίτλο σε Bundesliga και Κύπελλο Γερμανίας μετά από πολλά χρόνια.

Ξέσπασμα εννέα λεπτών για την Μπάγερν και 2-0 την Βόλφσμπουργκ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μπάγερν Μονάχου να μπαίνει δυνατά στον αγώνα και να αιφνιδιάζει την Βόλφσμπουργκ, μιας και μόλις στο 4ο λεπτό ο 19χρονος Ζβόναρεκ έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Αλφόνσο Ντέιβις. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι να συνέλθουν είδαν τον Γκορέτσκα εννέα λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 για τους Βαυαρούς.


Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 18ο λεπτό έκανε το 3-0 με τον Σαραγόσα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του Τόμας Μίλερ στην αρχή της φάσης, με την Μπάγερν στη συνέχεια να ρίχνει τους ρυθμούς και να κρατάει το υπέρ της 2-0 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Αδιάφορο δεύτερο ημίχρονο χωρίς φάσεις για τις δύο ομάδες

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην έχουν όρεξη να παίξουν ουσιαστικά ποδόσφαιρο, μιας και δεν διεκδικούν τίποτα στο πρωτάθλημα, με την Μπάγερν απλά να θέλει να τερματίσει στην δεύτερη θέση πάνω από την Στουτγκάρδη

Στις όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν η αλλαγή του Τόμας Τούχελ που πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου τον Μάνουελ Νόιερ - που συμπλήρωσε 500 παιχνίδια με τους Βαυαρούς - για να περάσει για πρώτα φορά φέτος στην Bundesliga τον Ντάνιελ Πέρετζ, τον Ισραηλινό τερματοφύλακα που αποκτήθηκε πέρσι από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.