Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχαν μια θερμή συνάντηση πριν την έναρξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (2-0), για το εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και τη νίκη του ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου είπε ότι οι παίκτες του στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά τόνισε και πως ο Ολυμπιακός είχε έλλειμμα ενέργειας. 

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου


Κάθε παίκτης ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, με υπευθυνότητα και προσωπικότητα. Ο Ολυμπιακός ερχόταν από την πρόκριση στον τελικό του Conference League, πέτυχαν μια ιστορική στιγμή ήταν λογικό ότι ξόδεψαν και ψυχική ενέργεια. Όλα αυτά διαδραμάτισαν τον ρόλο τους για να κερδίσουμε το ματς Αλλά πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς έπαιξε το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες, όπως και στο προηγούμενο ματς, πάλεψαν με απόλυτη αποφασιστικότητα και πήραν τη νίκη. 

Δε θέλω να μιλήσω για την εβδομάδα που ακολουθεί συνολικά. Για εμάς υπάρχει ένα ματς. Αυτό που ακολουθεί την Τετάρτη. Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στο ματς αυτό. 

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Τα έχουμε καταφέρει


Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, από τη μεριά του, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμη στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος: Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει. Έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στον τελικό μίας διοργάνωσης, ενώ ταυτόχρονα βρισκόμαστε μέσα και στην άλλη διοργάνωση.

Απλά σήμερα μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, παίξαμε καλά για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια μείναμε αρκετά πίσω, δεν καταφέραμε να μπούμε στην περιοχή, μας πίεσαν, κάναμε αρκετά λάθη κι ο αντίπαλος προηγήθηκε και στη συνέχεια ήταν δύσκολο για μας να έχουμε τον έλεγχο".