Οι Νάγκετς μπορεί να "πληγώθηκαν" στο Ντένβερ από τους Τίμπεργουλβς που με δυο break έκαναν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών των playoffs του NBA, όμως φρόντισαν να πάρουν το αίμα τους... πίσω στη Μινεσότα, να "απαντήσουν" με δυο δικά τους break και να ισοφαρίσουν σε 2-2. Η... παρέα του Νίκολα Γιόκιτς έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/05) από την έδρα του αντιπάλου της, αυτό που όμως "έκλεψε" την παράσταση και έκανε όλους τους λάτρεις του μπάσκετ να μένουν με το στόμα... ανοιχτό ήταν το απίστευτο buzzer beater τρίποντο του Τζαμάλ Μάρεϊ πίσω από το κέντρο του γηπέδου στην εκπνοή του πρώτου μέρους!

Jamal Murray BUZZER BEATER FROM HALF COURT 🚨

Το επικό buzzer beater του σταρ των Νάγκετς, Μάρεϊ στο NBA και τα... λόγια του Άντονι Έντουαρντς

Δεν έφτανε στους Τίμπεργουλβς το γεγονός ότι οι Νάγκετς τους έκαναν ο,τι ήθελαν και κυριαρχούσαν απόλυτα στο παρκέ, ήρθε και το αποτελειωτικό χτύπημα δια... χειρός Τζαμάλ Μάρεϊ! Ο Αμερικανός αστέρας του Ντένβερ στο φινάλε του πρώτου μέρους "νίκησε" το χρονόμετρο αλλά όχι έτσι... απλά. Χρειάστηκε να πετύχει ένα αδιανόητο τρίποντο πίσω από το κέντρο του γηπέδου το οποίο έκανε όλους τους φιλάθλους να... παραμιλούν.

JAMAL MURRAY TALKS CRAZY TRASH TO WOLVES AFTER  HALF COURT SHOT BUZZER BEATER! "ITS OVER!"


Οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν, ο ίδιος πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια φώναξε "τελείωσε" κάτι που λίγο πολύ φωτογράφιζε τη συνέχεια αφού πράγματι το Ντένβερ ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2. Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί για τους γηπεδούχους και ως... μαχαιριά στην καρδιά! Μάλιστα, ο σούπερ σταρ των Τίμπεργουλβς, Άντονι Έντουαρντς που ήταν και ο κορυφαίος της βραδιάς για την ομάδα του και "έλαμψε" με την απόδοση του, αναφέρθηκε για το buzzer-beater του Μάρεϊ σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη στην συνέντεξη Τύπου.

Anthony Edwards on what he said to Jamal Murray after the game, Full Postgame Interview🗣