Στα... ουράνια είναι η Ζανκτ Πάουλι που μετά από 13 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στην Bundesliga! Μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Όσναμπρικ "σφράγισε" την επιστροφή της στα... μεγάλα σαλόνια και το απίστευτο πάρτι που στήθηκε στα αποδυτήρια με τους παίκτες είχε ελληνικό "χρώμα", με τον Μανώλη Σάλιακα που είχε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας του να αναλαμβάνει dj και να βάζει ελληνικά τραγούδια στους συμπαίκτες του... ρίχνοντας το στους χορούς!

Ο Σάλιακας σε ρόλο... dj στους πανηγυρισμούς της Ζανκτ Πάουλι για την άνοδο στην Bundesliga

Η εντυπωσιακή πορεία της Ζανκτ Πάουλι και η μεγάλη προσπάθεια αλλά και οι κόποι των ποδοσφαιριστών της καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν απέδωσαν καρπούς με την άνοδο στην Bundesliga που έφερε νότα χαράς και ευτυχίας σε όλους! Ο Μανώλης Σάλιακας που ήταν ένας των πρωταγωνιστών της επιτυχίας και βασικός πυλώνας της ομάδας, έστησε ένα φοβερό ελληνικό πάρτι με τους συμπαίκτες του αναλαμβάνοντας τον ρόλο του dj.

Ο Έλληνας μπακ που είχε δέσει την ελληνική σημαία στην μέση του, έβαλε ελληνικά τραγούδια και έστησε γλέντι με τους συμπαίκτες του, μ' ένα από τα στόρι που ανέβηκαν να "προδίδουν" ότι χόρευαν σε ρυθμούς Δημήτρη Γιώτη και συγκεκριμένα με το τραγούδι "Το Μαγαζί". Τονίζεται ότι ο Σάλιακας δεν έπαιξε στον αγώνα με την Όσναπμπρικ που πανηγύρισε η Ζανκτ Πάουλι την άνοδο καθώς είχε αποβληθεί στο ματς με το Αμβγούργο και δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί.