Τα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα καλά... κρατούν! Μια αδιανόητη είδηση έρχεται αυτή τη φορά από την Ρουμανία και δεν έχει... προηγούμενο. Η Ντιναμό Βοκουρεστίου βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ρουμανικών ποδοσφαιρικών αρχών καθώς υπάρχει η υποψία σύμφωνα με τα μέσα της χώρας, ότι ο ποδοσφαιριστής της, Έντγκαρ Ιέ αντί να αγωνίζεται ο ίδιος, έχει βάλει τον δίδυμο αδερφό του, Εντελίνο. Το στοιχείο που προκάλεσε αναταραχή στους ανθρώπους του συλλόγου ήταν η... αγγλική γλώσσα και η χρήση της!

Υποψία για σκάνδαλο με παίκτη της και τον δίδυμο αδερφό του στην Ντιναμό Βουκουρεστίου

"Σάλος" έχει προκληθεί στην Ντιναμό Βουκουρεστίου με το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έχει εξαπατηθεί από τον Έντγκαρ Ιέ και στη θέση του να παίζει ο δίδυμος αδερφός του. Ο λόγος που άρχισαν να έχουν αμφιβολίες οι άνθρωποι της ομάδας σχετίζεται με την αγγλική γλώσα. Κι αυτό γιατί ο 30χρονος άλλοτε παίκτης των Μπαρτσελόνα και Λιλ μιλούσε πολύ καλά αγγλικά όταν "έκλεισε" η μεταξύ τους συμφωνία και το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να συννενοηθεί.
Μάλιστα, ο ίδιος αρνείται να δείξει στον δύσλλο και το δίπλωμα οδήγησης του, αντίδραση που προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά. Αξίζει να τονιστεί ότι σε περίπτωση που αποδεχτεί ότι έχει συμβεί όλη αυτή η απάτη τότε τόσο οι δυο ποδοσφαιριστές όσο και η Ντιναμό Βουκορεστίου θα τιμωρηθούν με αυστηρότατες ποινές. Σημειώνεται ότι τη δεδομένη στιγμή, η ομάδα "παλεύει" να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας.