H 9η και ιδιαίτερα κρίσιμη αγωνιστική των playoffs που μπορεί να κρίνει πολλά για τον τίτλο της Super League βρίσκεται προ των πυλών και η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις. Ο γνώριμος Γερμανός Τομπίας Στίλερ, κατηγορίας elite, ορίστηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ ο Ολλανδός διαιτητής Άλαρντ Λίντχουτ, πρώτης κατηγορίας της UEFA, θα είναι ο άρχων στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Τούμπα.

O Στίλερ "σφυρίζει" το ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ο Άλαρντ το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Super League

Ο γνώριμος Τομπίας Στίλερ ορίστηκε από την ΚΕΔ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Φάληρο, με τον Γερμανό ρέφερι να έχει "σφυρίξει" αρκετές φορές παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει βρεθεί έξι φορές στον δρόμο των Πειραιωτών και τέσσερις στων "κιτρινόμαυρων", ενώ ήταν διαιτητής στο περσινό ματς των playoffs ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0, στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (τον Οκτώβριο του 2020) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (τον Φεβρουάριο του 2020) και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (τον Φεβρουάριου του 2019). Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Μαρκ Μπορς, ως τέταρτος ορίστηκε ο Βεργέτης και στο VAR θα είναι ο Περλ Γκούντερ με τον Μπουξμπάουμ.

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα θα διευθύνει ο Ολλανδός Λίντχουτ Άλαρντ, πρώτης κατηγορίας της UEFA ο οποίος είχε "σφυρίξει"  το αντίστοιχο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες και πάλι στην Τούμπα ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ ήταν άρχων και στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ. Βοηθοί του θα είναι οι Ρότζερ Κρίστιαν Χόνιγκ, Πάτρικ Ίνια, ενώ ως τέταρτος ορίστηκε ο Φωτιάς. Στο VAR θα βρίσκονται οι Γιόακιμ Κάμφιους και Κόλλιας.

Τέλος, στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη στο "Αθανάσιος Διάκος", ορίστηκς ο Τάσος Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Στεφανή και Καραλή και τέταρτο τον Ματσούκα. Στο VAR θα είναι ο Κατοίκος με τον Κωσταρά.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ
Βοηθοί: Μαρκ Μπορς, Κρίστιαν Γκίτελμαν
VAR: Περλ Γκούντερ
Τέταρτος: Βεργέτης

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Άλαρντ Λίντχουτ
Βοηθοί: Χόνιγκ Ρότζιερ, Ίνια Πάτρικ
VAR: Ζοσέμ Κάμπους
Τέταρτος: Φωτιάς