Ο Κιλιάν Εμπαπέ δημοσίευσε την Παρασκευή 10 Μαΐου βίντεο για να ανακοινώσει το τέλος της θητείας του από την Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα από επτά χρόνια, ωστόσο ουδόλως κατεύνασε τα πνεύματα. Τουναντίον, η παραγωγή ίντριγκας, που στην Παρί είναι τόσο συνήθης όσο το... οξυγόνο, συνεχίστηκε και μάλλον θα κρατήσει ως την τελευταία μέρα του 25χρονου φορ ως παίκτη της, στις 30 Ιουνίου. 

Ο Νασέρ αλ Κελαΐφι τα... πήρε στο κρανίο εις... τριπλούν: πρώτον, ήλπιζε να αλλάξει γνώμη ο Εμπαπέ μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεύτερον, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο. Τρίτον, ο Παριζιάνος στράικερ δεν τον ευχαρίστησε, "ξεχνώντας" τον. 




Παρί Σεν Ζερμέν: Ο καβγάς και η καλή μνήμη 

Ο Κελαΐφι φέρεται, σύμφωνα με την "Parisien" να λογομάχησε άσχημα με τον Εμπαπέ και μάλιστα λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Τουλούζ, για την 33η αγωνιστική της Ligue 1. Η εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 ήταν το λιγότερο, αφού πηγή, που η γαλλική εφημερίδα τόνισε πως ενεργεί στο περιβάλλον της Παρί Σεν Ζερμέν, είπε ότι "τους άκουσαν και οι τοίχοι". 

Η Παρί "απάντησε" με τη σιωπή της στον Εμπαπέ. Μάλιστα, δεν τον τίμησε έστω με ένα βίντεο, ενώ, παρά το πανό που έφτιαξαν οι Ultras, οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν το διεθνή φορ

Αυτή η κόντρα προφανώς δεν είναι τωρινή. Το καταριανό fund θεωρεί ότι ο Εμπαπέ αντέδρασε σαν κακομαθημένο παρά το γεγονός ότι του έκαναν όλα τα χατίρια. Ο Γάλλος φορ, από την πλευρά του, έχει την ισχυρή πεποίθηση ότι η διοίκηση δεν τήρησε τους όρους που έβαλε το καλοκαίρι του 2023. Ειδικά εκείνους που τον έθεταν στα κέντρα αποφάσεων. Η μετακόμισή του στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πια δεδομένη.