Το "μενού" των σημερινών (14/05) αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ όπου με νίκη οι "πολίτες" κατακτούν το πρωτάθλημα της Premier League, ενώ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει το ματς και για τα "σπιρούνια" τα οποία "κυνηγούν" την τέταρτη θέση που δίνει το εισιτήριο για το Champions League. Από την άλλη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει το... ταξίδι του στο Rome Masters, με τον Έλληνα τενίστα να διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Άλεξ Ντε Μινόρ στη φάση των "16".

Νίκη τίτλου ψάχνει η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τότεναμ

Όλα τα βλέμματα στην Premier League είναι στραμμένα στον "τελικό" (22:00, Nova Sports Premier League) της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ στο Λονδίνο όπου με νίκη οι "πολίτες" θα κατακτήσουν το τέταρτο διαδοχικό τους πρωτάθλημα και θα στεφθούν για ακόμη μια φορά πρωταθλητές Αγγλίας. Η ομάδα του Πεπ Γκουραδιόλα βρίσκεται στην δεύτερη θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ που πήρε μεγάλο διπλό στο "Old Trafford" νικώντας την Μάντσεστερ Γιουάινεντ.

Από την άλλη, τα "σπιρούνια" που βρίσκονται στην πέμπτη θέση και στο -5 από την Άστον Βίλα με ματς λιγότερο,  έχουν μεγάλο κίνητρο για τους τρεις βαθμούς καθώς "μάχονται" για την τέταρτη θέση που δίνει την έξοδο στο Champions League. Για να πάρουν την πρόκριση αυτή χρειάζονται τη νίκη με τη Σίτι αλλά και στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και παράλληλα ήττα της Άστον Βίλα από την Κρίσταλ Πάλας.

"Πιστεύετε ότι η πλειονότητα των οπαδών μας δεν θα θέλει να νικήσουμε για να μην πάρει η Άρσεναλ το πρωτάθλημα; Δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι η πλειοψηφία των οπαδών μας θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργεί πάντα στους αγώνες μας. Έχουμε ένα παιχνίδι να κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν το έχει κερδίσει ακόμα και αν νομίζετε ότι το έχει κερδίσει, τότε γίνεται θέμα γιατί ανοίγουμε κόκκινο χαλί για αυτούς και εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Δεν πρόκειται απλώς να καθίσω εκεί και να τους παρακολουθήσω να κερδίζουν. Αυτό δεν με βολεύει", δήλωσε ο  Άγγελου Ποστέκογλου.


Ο Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον Άλεξ Ντε Μινόρ με φόντο τους "8" του Rome Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο8) ρίχνεται στην... μάχη με τον Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο11) στο πλαίσιο των "16" του Rome Masters με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικλα της Ρώμης, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 20:00, με κανάλι μετάδοσης το COSMOTE SPORT 6. Ο Έλληνας τενίστας έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αυστραλό άλλες 11 φορές και έχει το "πάνω χέρι" καθώς έχει επικρατήσει τις 10 από αυτές.

Αυτή είναιη δεύτερη φορά που δυο τενίστες θα κοντραριστούν τη φετινή σεζόν, με τον Ντε Μινόρ να έχει επιβληθεί του Τσιτσιπά στον προημιτελικό του Ακαπούλκο, όπου ήταν και η πρώτη του νίκη μετά από 10 σερί ήττες του Στέφανου.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

12:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2024 Ρώμη

16:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2024 Ρώμη

19:30 ΕΡΤ Sports 3 Ολυμπιακός – Μπρέσια Champions League

20:00 COSMOTE SPORT 6 HD Τσιτσιπάς - Ντε Μινόρ ATP Masters 1000 2024 Ρώμη

20:30 Novasports Start Οσασούνα – Μαγιόρκα LaLiga EA Sports

21:00 COSMOTE SPORT 8 HD Αρμάνι Μιλάνο – Τρεντίνο Lega Basket Serie A

21:30 COSMOTE SPORT 2 HD Ρέιντζερς – Νταντί Scottish Premiership

21:45 COSMOTE SPORT 3 HD Πάρτικ Θιστλ – Ρέιθ Ρόβερς Πλέι Οφ Ανόδου, Ηµιτελική Φάση, 1η Αγωνιστική

22:00 Novasports Premier League Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι Premier League

22:30 Novasports Prime Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές LaLiga EA Sports

23:00 Novasports 1HD Zιρόνα – Βιγιαρεάλ LaLiga EA Sports