Ο τίτλος της Premier League για την Μάντσεστερ Σίτι... περνά από το "Tottenham Hotspur Stadium"! Οι "πολίτες" αν πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στα "σπιρούνια" δεν θα προσπεράσουν απλά την τωρινή πρωτοπόρο Άρσεναλ αλλά θα αναδειχθούν για τέταρτη σερί χρονιά πρωταθλητές Αγγλίας! Οι οπαδοί των "κανονιέρηδων" που θέλουν όσο τίποτα άλλο να δουν την ομάδα τους να κατακτά το πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια θέλησαν να αναλάβουν... δράση!

Συγκεκριμένα, ορισμένοι οπαδοί πέταξαν βεγγαλικά το βράδυ της Δευτέρας (13/05) έξω από το ξενοδοχείο που νόμιζαν ότι καταλύει η αποστολή της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα όμως για... κακή τους τύχη σύμφωνα με το City Chief οι "πολίτες" δεν ήταν εκεί αφού δεν είχαν διανυκτερεύσει και αναμένονται στο Λονδίνο αυθημερόν. Φυσικά η κίνηση τους αυτή έγινε δεδομένα viral!

Η γκάφα ολκής στην Premier League από τους οπαδούς της 'Αρσεναλ... στην Μάντσεστερ σίτι

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι... κονταροχτυπιούνται για την κούπα της Premier League, με τους "πολίτες" ωστόσο να κρατάνε τον τίτλο στα χέρια τους αν πάρουν το τρίποντο στον "τελικό" με την Τότεναμ (22:00, Nova Sports Premier League) στο "Tottenham Hotspur Stadium". Οι οπαδοί των "κανονιέρηδεων" θέλησαν να αναλάβουν δράση και να ταράξουν την αποστολή των πρωταθλητών Αγγλίας όμως τους βγήκε... ξινό.



Συγκεκριμένα, ορισμένοι οπαδοί της Άρσεναλ πήγαν το βράδυ της Δευτέρας (13/05) στο ξενοδοχείο όπου νόμιζαν ότι μένει η Μάντσεστερ Σίτι όπου και άρχισαν να πετάνε βεγγαλικά και πυροτεχνήματα, ενώ φώναζαν και συνθήματα με στόχο να ξυπνήσουν την αποστολή. Η απόπειρα τους αυτή ωστόσο στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία αφού η Σίτι δεν διανυκτέρευσε στο Λονδίνο στο οποίο αναμένεται αυθημερόν (14/05).