Το σήριαλ των τελευταίων χρόνων για την περιβόητη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να φτάνει στο τέλος του. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε με βίντεο την αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν και το επιβεβαίωσε και στην βράβευση του για καλύτερος παίκτης της Ligue 1 για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Καλύτερος παίκτης της Ligue 1 ο Εμπαπέ στο... αντίο του στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης από ποτέ, με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν όμως, Νασέρ Αλ Κελαΐφι να μην το δέχεται και να υπάρχει έντονος καβγάς για το βίντεο που έκανε με την αποχώρηση του. Ο Γάλλος επιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο "Parc De Princes" και αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους των Παριζιάνων

Η φυγή του Εμπαπέ από την ομάδα του Παρισιού αλλάζει άρδην το στάτους της Ligue 1, για αυτό και υπήρχαν και έντονες προσπάθειες από την πλευρά του προέδρου της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, να τον μεταπείσει και να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Άλλωστε ο Γάλλος σούπερ σταρ αναδείχθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα.


Ευχαρίστησε την Παρί Σεν Ζερμέν ο Εμπαπέ - Δεν ανέφερε τίποτα για την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κίλιαν Εμπαπέ μάλιστα στις δηλώσεις του μετά την βράβευση επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά δεν αναφέρθηκε επ' ουδενί στην επόμενη ομάδα του.

"Ευχαριστώ την ομάδα, τον προπονητή, το σταφ, τους γιατρούς, όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, τον πρόεδρο, τους μετόχους και τον Εμίρη του Κατάρ που ήρθε να με πάρει όταν ήμουν 18. Πλέον γυρίζω σελίδα στη ζωή μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτά που έρχονται, αλλά είναι διαφορετικό κεφάλαιο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, θα μου λείψετε. Θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένεια μου, που ήταν μαζί μου στις καλές και τις κακές στιγμές".

Στη συνέχεια ο Γάλλος επιθετικός ρωτήθηκε για την διαφαινόμενη μετακίνηση του στη Ρεάλ Μαδρίτης και σχολίασε πως: "Δεν είναι αυτό το θέμα απόψε. Το μόνο που πρέπει να ξέρετε τώρα είναι πως αποχωρώ από την Παρί. Για όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει χρόνος να τα μάθετε".