Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πάρτι τίτλου διαλύοντας 5-0 την Αλαβές στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για την 36η αγωνιστική στη La Liga. Πρωταγωνιστές στην 9η σερί νίκη των πρωταθλητών ήταν οι Μπέλιγχαμ, Βινίσιους Τζούνιορ.

Μάλιστα η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τα 31 σερί ματς αήττητη στη La Liga και θέλει ένα ακόμα ματς για να γράψει ιστορία.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ με εναέριο πλασέ ύστερα μέσα από την περιοχή από μια ακόμα ασίστ του Τόνι Κρόος άνοιξε το σκορ (10’).

Το 2-0 για την Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Βινίσιους Τζούνιορ στο 27'. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φεδερίκο Βαλβέρδε έκανε το 3-0, βάζοντας από νωρίς τέλος στην… σεμνή τελετή.



Οι εντυπωσιακοί αριθμοί των Μπέλιγχαμ. Βινίσιους στην Ρεάλ Μαδρίτης 

Στο 70' ο Μπέλιγχαμ... σέρβιρε και ο Βινίσιους Τζούνιορ έγραψε το 4-0. Για τον Βραζιλιανο ήταν το 22ο γκολ του φέτος έχοντας 11 ασίστ, ενώ ο Μπέλιγχαμ έφτασε συνολικά τα 23 γκολ με 10 ασίστ.

Σε αυτούς από το καλοκαίρι θα προστεθούν και οι Κιλιάν Εμπαπέ, Εντρίκ (το νέο παιδί - θαύμα της Βραζιλίας) και γίνεται λόγος για νέους γκαλάκτικος.

Ο Αρντά Γκιουλέρ σημείωσε το τελικό 5-0 με πολύ ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή στο 81'.



H Μαγιόρκα "τσίμπησε" βαθμό κόντρα στην Οσασoύνα


Σε άλλα παιχνίδια η Οσασούνα έμεινε στο 1-1 με την Μαγιόρκα, η οποία τα δίνει όλα γοα την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μονκαγιόλα στο 14', αλλά η Μαγιόρκα ισοφάρισε με τον Ντάρντερ στο 65'.

Η Βιγιαρεάλ άλωσε την έδρα της Τζιρόνα

Η Βιγιαρεάλ έκανε το... μπαμ καθώς άλωσε την έδρα της φοβερής φέτος Τζιρόνα. Επικράτησε 1-0 και με τους τρεις βαθμούς διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη κράτησε στο μηδέν την Τζιρόνα στην έδρα της κάτι που μόνο οι Ρεάλ, Σοσιεδάδ έκαναν φέτος.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Τραορέ στο 59'. Όσο για την Τζιρόνα έχασε έδαφος για την 2η θέση στη La Liga.