Η Γερμανία ετοιμάζεται να φορέσει τα... καλά της για να φιλοξενήσει την γιορτή του ποδοσφαίρου, το Euro 2024. Αυτό που όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και όχι μόνο θα παρακολουθούν καθηλωμένοι από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου για να δουν ποια ομάδα θα ανεβεί στην κορυφή του κόσμου! Οι φίλαθλοι των εθνικών ομάδων αδημονούν να μάθουν τους 26 παίκτες που θα συμπεριληφθούν στις αποστολές των ομάδων τους.

Οι Γερμανοί δεν ήθελαν να ανακοινώσουν με τον κλασσικό τρόπο και με μια απλή λίστα τους "εκλεκτούς" του Γιούλιαν Νάγκλεσμαν. Ήθελαν να κάνουν τη διαφορά με κάτι πρωτοποριακό και ξεχωριστό. Ένα υπέροχο βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας πε επίκεντρο την ανακοίνωση του Τζόναθαν Ταχ αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει και μια γλυκύτατη γιαγιά που πρωταγωνιστεί, "κλέβει" την παράσταση!

Η ανακοίνωση της αποστολής της Γερμανίας για το Euro 2024 ήρθε με... ασυνήθιστο τρόπο

Η οικοδέσποινα Γερμανία του Euro 2024 έκανε την πρωτοποριακή κίνηση που όλοι ήθελαν και ξέφυγε από τα.. τετριμμένα. Η DFB, η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε να αποκαλύψει τους ποδοσφαιριστές που θα καλέσει ο Γιούλιαν Νάγκλεσμαν για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού έναν προς έναν μέσα από διαφορετικές πλατφόρμες, με την τελική κλήση να ανακοινώνεται την Πέμπτη (16/05) και οι Γερμανοί να μετρούν... αντίστροφα για να μάθουν τους "εκλεκτούς".

Μετά τον Νίκο Σλότερμπεκ, έφτασε η στιγμή να ανακοινωθεί και ο Γερμανός σέντερ μπακ Τζόναθαν Ταχ ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες - κλειδιά της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά την ονειρική πορεία της με την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος. Ο Νάγκλεσμαν δεν γινόταν να μην τον... καλέσει, και η ανακοίνωση του ήρθε με συγκινητικό τρόπο από τον influencer, Ρασίντ Χαμίντ.