Αρκετοί αθλητές σε όλα τα αθλήματα έχουν τις δικές τους... παραξενιές και τα δικές τους συνήθειες τις οποίες αν δεν κάνουν θα "τρελαθούν"! Κορυφαίος όλων βέβαια είναι ο Ράφα Ναδάλ. Στο επίκεντρο βρίσκεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Γιατί όμως; Μπορεί οι περισσότεροι να μην το έχουν παρατηρήσει όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μπαίνει πάντα στον αγωνιστικό χώρο πατώντας πρώτα το δεξί του πόδι το οποίο αν μη τι άλλο πιάνει τόπο καθώς δεν σταματά να σκοράρει. Η απάντηση δόθηκε και το μυστήριο επιτελούς... λύθηκε!

Ο λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπαίνει πάντα στο γήπεδο με το δεξί

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα 39 του χρόνια συνεχίζει να... τρελαίνει κόσμο με τα φοβερά επιτεύγματα του στο χορτάρι μετρώντας από τότε που μεταπήδησε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με τη φανέλα της Αλ Νασρ, 54 γκολ σε 59 παιχνίδια! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέρα από την κλάση του και τη συνήθεια του να "τιμωρεί" τα αντίπαλα δίχτυα, έχει μια ακόμα συνήθεια αρκετά ξεχωριστή και λογικά λίγοι θα την έχουν παρατηρήσει!

Ο 39χρονος αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μπαίνει πάντα στον αγωνιστικό χώρο πατώντας πρώτα το δεξί του πόδι. Η απορία του γιατί το κάνει πάντα αυτό λύθηκε και σχετίζεται με την πορτογαλική παράδοση. Συγκεκριμένα, στην πορτογαλική κουλτούρα υπάρχει ένα ρητρό το οποίο λέει "entra com a direita" που σημαίνει "μπείτε με το δεξί". Έτσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλωντας να τιμήσει τις ρίζες και τις παραδόσεις της πατρίδας του φροντίζει πάντα να μπαίνει στο γήπεδο με το δεξί το οποίο σίγουρα όλα αυτά τα χρόνια του φέρνει και γούρι αφού κάνει πράγματα και... θαύματα.