Τα Playoffs της Basket League ξεκίνησαν και μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, ήρθε η σειρά του Περιστερίου να κερδίσει τον Κολοσσό και να κάνει το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε δίκαια την αναμέτρηση.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για το Περιστέρι κόντρα στον Κολοσσό

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να "μπαίνουν" καλύτερα το παιχνίδι και να παίρνουν διαφορά πέντε πόντων στα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα (7-2) αλλά ο Άντριου Γκάουντλοκ ήταν "καυτός" και έφερε τη διαφορά στον πόντο (12-11) τέσσερα λεπτά πριν το τέλος την πρώτης περιόδου.

Ο Κολοσσός Ρόδου παρότι πήγε με το -7 (22-15) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου μ' ένα επιμέρους σκορ 2-10 πέρασε μπροστά με τον Μπραΐκοβιτς να κάνει... πάρτι και στις δύο μπασκέτες. Το ημίχρονο όμως έληξε με το Περιστέρι να προηγείται με 14 πόντους (44-30) με τον Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ να σκοράρει κατά ριπάς στο τέλος της δεύτερης περιόδου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1aet3jvc20h)

Κράτησε τη διαφορά το Περιστέρι και έκανε το 1-0 στα Playoffs της Basket League

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα και μείωσαν στους 9 (48-39) στην αρχή της τρίτης περιόδου, αλλά ο Ντάγκουμπιτς ήταν εξαιρετικός σε αυτό το χρονικό διάστημα και με 10 προσωπικούς πόντους έφερε ξανά τη διαφορά στο +16 (66-50) για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό με τους δύο προπονητές μάλιστα στο φινάλε της αναμέτρησης να δίνουν ευκαιρίες στους νέους να αγωνιστούν κι εκείνοι, με το τελικό 79-63 να δίνει προβάδισμα στο Περιστέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1aetzkhfmmx)