O Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στη Super League. Ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, έδωσε συγχαρητήρια στον "Δικέφαλο του Βορρά" για τη νίκη του και σχολίασε τα ατομικά λάθη της ομάδας του. 

Φατίχ Τερίμ: "Κάνουμε ατομικά λάθη και δεχόμαστε γκολ"

Η... κατηφόρα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται καθώς μετά την ήττα κόντρα στον Άρη - που του στέρησε ουσιαστικά το πρωτάθλημα - έφυγε με άδεια τα χέρια από την Τούμπα και έπεσε στην τέταρτη θέση της Super League. Ο Φατίχ Τερίμ μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του σχολιάζοντας πως:

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, χάσαμε, έτσι πρέπει να το δούμε. Έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και μετά τον τελικό του Κυπέλλου μπροστά μας να δούμε. Βρήκαμε αργά το γκολ, δεν ήμασταν καλοί στο τελευταίο τρίτο μέχρι να σκοράρουμε.

Συνεχίζουμε να κάνουμε ατομικά λάθη και να δεχόμαστε γκολ. Δεν υπάρχει εξήγηση όσο χάνεις, έχουμε δει κάποια πράγματα αλλά έχουμε Ολυμπιακό και τελικό μπροστά μας.

Όταν τελειώσει η σεζόν θα μπορώ να εξηγήσω περισσότερα στον κόσμο", ανέφερε ο προπονητής των "πρασίνων", την ώρα που ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει πλέον να μείνει εκτός Ευρώπης για την επόμενη χρονιά.