Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από 12 χρόνια σε Final Four της Euroleague στην πιο επιτυχημένη χρονιά των τελευταίων ετών για τους "πράσινους". Η ενίσχυση της ομάδας σε συνδυασμό με το μπάσκετ που παίζει, έκανε τους φιλάθλους του "τριφυλλιού" να επιστρέψουν ξανά στο ΟΑΚΑ και να γεμίζουν σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της νεάς χρονιάς για τον Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να υποδέχεται σήμερα (16/05) τον ΠΑΟΚ για τα Playoffs της Basket League αλλά το μυαλό όλων είναι στο Final Four του Βερολίνου. Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Φενερμπαχτσέ με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ο κόσμος του "τριφυλλιού" θα δώσει το παρών στην Γερμανία για να στηρίξει την ομάδα, σε μία χρονιά - σταθμός για τον Παναθηναϊκό των τελευταίων χρόνων. Η δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague και η πρωτιά στη Basket League έχει κάνει τους φιλάθλους της ομάδας να σκέφτονται από τώρα για του... χρόνου.

Κάτι που έγινε ξεκάθαρο με το sold out που συνέβη στα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης χρονιάς μέσα σε λίγες ώρες. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Τετάρτη (16/05) την κυκλοφορία των εισιτηρίων αλλά μέχρι το βράδυ είχαν κάνει όλα "φτερά", με τον κόσμο να δείχνει τη δίψα του για διακρίσεις.