Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό το τελευταίο χρονικό διάστημα και τα αρνητικά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες, οι μεταγραφικές κινήσεις των "πρασίνων" καλά κρατούν. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Τζορτζ Μπάλντοκ που οδεύει στο "τριφύλλι", ενώ υπήρξε και πρόταση της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ελεύθερος ο Μπάλντοκ, που συμφώνησε προφορικά με τον Παναθηναϊκό

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Τζορτζ Μπάλντοκ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τον 31χρονο μπακ να αγωνίζεται για τελευταία φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα την Κυριακή (19/05) κόντρα στην Τότεναμ.

Ο Άγγλος αμυντικός αγωνίστηκε για επτά χρόνια στις "λεπίδες" και συμπλήρωσε πάνω από 200 παιχνίδια με την ομάδα του νησιού. Ο Μπάλντοκ έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες προφορικά με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να ενσωματωθεί στο "τριφύλλι" από τις αρχές του καλοκαιριού στην προετοιμασία της ομάδας.

Πρόταση 12 εκατομμυρίων ευρώ για τη μεταγραφή του Ιωαννίδη από τη Σπόρτινγκ

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον Φώτη Ιωαννίδη είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό και σύμφωνα με τους Πορτογάλους μετουσιώθηκε και σε κρούση. Η πρόταση ήταν της τάξεως των 12 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε άμεσα από τον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Έλληνας επιθετικός είναι ο πρώτος στόχος της πορτογαλικής ομάδας για την ενίσχυση της επίθεσής της για να μπορέσει να πλαισιώσει τον Γιόκερες. Τα "λιοντάρια" αναμένεται να επανέλθουν και με νέα πρόταση, με τους "πράσινους" όμως να ζητούν ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την O' Jogo.