Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες του αμυντικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Νίκλας Ζίλε λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γερμανός στόπερ εμφανίστηκε με περισσότερα κιλά, γεγονός που προξένησε εντύπωση.

"Έτοιμος" για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ ο Νίκλας Ζίλε

Ο Νίκλας Ζίλε έχει αγωνιστεί φέτος σε 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργάνωσεις με την φανέλα της Ντόρτμουντ, έχοντας συμβάλλει κι εκείνος από την πλευρά του στην πρόκριση στον τελικό του Champions League. Λίγες ημέρες όμως πριν το μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γερμανός αμυντικός τρόμαξε τους φίλους της ομάδας του.

Ο λόγος δεν έιναι άλλος από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τον δείχνουν να έχει παραπάνω κιλά απ' ότι πρέπει πάνω του, δείχνοντας πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, την ώρα που οι Βεστφαλοί υποδέχονται για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga την Ντάρμσταντ χωρίς να έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που γίνεται συζήτηση για τα κιλά πρώην αμυντικού της Μπάγερν Μονάχου, καθώς στο παρελθόν ο άλλοτε προπονητής του στην Χόφενχαϊμ, Μάρκους Μπάμπελ, είχε δηλώσει: "Είναι καλός, αλλά όχι πολύ καλός παίκτης. Έχει πρόβλημα στην πειθαρχία για να κάνει αυτά που πρέπει. Όταν κουβαλάς 3-4 κιλά παραπάνω στο επίπεδο αυτό είναι εμφανές. Έτρωγε πίτσα και κεμπάπ έξι φορές την εβδομάδα, έτσι δεν γίνεται.