Με... άρωμα Super League η αποστολή της Εθνικής Σερβίας για το Euro 2024! Ο Ντράγκαν Στοίκοβιτς ανακοίνωσει τους 33 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για τα γήπεδα της Γερμανίας όπου ανάμεσα τους θα είναι και τρεις παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ) και Φίλιπ Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός). "Μέσα" και ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς που θα αγωνίζεται από την νέα χρονιά στο "τριφύλλι", εκτός αποστολής ο Φίλιπ Τζούριτσιτς.

"Μέσα" για το Euro 2024 οι Ζίβκοβιτς, Γκατσίνοβιτς και Μλαντένοβιτς για την Σερβία

Η Σερβία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αποστολή της για το Euro 2024 όπου ανάμεσα στους 33 παίκτες υπάρχουν και οι... γνώριμοι από την Super League, Ζίβκοβιτς, Γκατσίνοβιτς και Μλαντένοβιτς καθώς και ο Μαξίμοβιτς που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα. Από την άλλη, έμεινε εκτός πλάνων ο Τζούριτσιτς ο οποίος ήταν μέλος της εθνικής του ομάδας το τελευταίο διάστημα στο... ταξίδι προς τα γήπεδα της Γερμανίας.


Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Σερβίας

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ράικοβιτς, Πέτροβιτς, Γιοβάνοβιτς

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Μπάμπιτς, Σπάγιτς, Εράκοβιτς, Στόγιτς, Σίμιτς

ΜΕΣΟΙ: Λούκιτς, Γκούντελι, Μακσίμοβιτς, Ίλιτς, Ζντιέλαρ, Μιχαΐλοβιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τάντις, Μπάζνταρ, Τσίρκοβιτς, Σάμαρτζιτς, Μπιρμάντσεβιτς, Κόστιτς, Μλαντένοβιτς, Γκλούστσεβιτς, Ζίβκοβιτς, Γκατσίνοβιτς, Ράντονιτς

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς, Γιόβιτς, Ράτκοφ, Ιβάνοβιτς