Ο Παναγιώτης Γκιώνης, o Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την 6η πρόκριση του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, που εξασφάλισε σήμερα (18/5) στο Σεράγεβο.

Το φινάλε του ιστορικού αγώνα που του έδωσε το “χρυσό εισιτήριο” για το Παρίσι να τον βρίσκει τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, σε μία συγκλονιστική εικόνα για τον εγχώριο αθλητισμό. Ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ εμφανίστηκε δακρυσμένος και στις δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια. “Νομίζω είναι η πιο συναισθηματικά φορτισμένη πρόκριση της καριέρας μου. Θα το ευχαριστηθώ όσο τίποτε άλλο. Η ελληνική σημαία μας φέρνει σε πάντα τύχη”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

O Γκιώνης για 6η φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η συγκίνηση, η χαρά, οι πανηγυρισμοί και οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γκιώνη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για 6η φορά! #gionis #ΤeamHellas #RoadtoParis2024 Hellenic Table Tennis Federation GRE Ομοσπονδία table tennis

Δημοσιεύτηκε από Hellenic Olympic Committee στις Σάββατο 18 Μαΐου 2024


Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα βρεθεί στην κορυφή του πίνακα με τους Έλληνες αθλητές που έχουν τις περισσότερες Ολυμπιακές συμμετοχές! Το όνομά του βρίσκεται πλέον δίπλα σε αυτό του ιστιοπλόου Τάσου Μπουντούρη, της Άγη Κασούμη από τη σκοποβολή και της Ευαγγελία Ψάρρα από

Με το νέο επίτευγμά του τίμησε για πολλοστή φορά το άθλημα, το οποίο θα εκπροσωπηθεί στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη για 8η διαδοχική φορά και τον αθλητισμό της χώρας.