Η χριστουγεννιάτικη ευχή των οπαδών των Σέλτικς στον Άγιο Βασίλη έγινε... πραγματικότητα! Οι "Κέλτες" πανηγύρισαν το 54ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και το τρίτο συνεχόμενο μετά το 3-2 επί της Σεντ Μίρεν στο "Σέλτικ Παρκ", με τον Λουίς Πάλμα να "λυτρώνει" την ομάδα του και να της... χαρίζει τη νίκη Κι όμως ένας Άγιος Βασίλης έδωσε την κούπα στους πρωταθλητές Σκωτίας και αυτό γιατί οι οπαδοί της Σέλτικ είχαν ζητήσει ως δώρο το 2024 τον τίτλο του πρωταθλητή! Απίστευτες στιγμές μέσα σε πραγματικό... πανδαιμόνιο! Αποθεώθηκε ο Τζο Χαρτ στο τελευταίο του παιχνίδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ctp2zwzimh)

Πρωταθλήτρια Σκωτίας η Σέλτικ για 54η φορά στην ιστορία της!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Πάλμα που έβαλε το "χρυσό" γκολ της νίκης στο 86ο λεπτό, η Σέλτικ επιβλήθηκε με 3-2 της Σεντ Μίρεν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Σκωτίας κατακτώντας το τρίτο συνεχομενο πρωτάθλημα της ιστορίας της και το 54ο συνολικά. Μάλιστα, αυτό είναι το πέμπτο πρωτάθλημα για τους "Κέλτες" από το 2018 και μετά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1cthfkawldd)

Stand ovation στο 88ο λεπτό όταν και αντικαταστάθηκε ο Τζο Χαρτ, με τον Άγγλο τερματοφύλακα να γνωρίζει την αποθεώση απ' όλο το γήπεδο που τον καταχειροκρότησε στο τελευταίο του παιχνίδι και ο ίδιος έδειχνε συγκινημένος. 

Κι αν κάποιοι αναρωτιούνται ποια ομάδα εκ των Σέλτικ και Ρέιντζερς έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Σκωτία τότε η απάντηση είναι η... Ρέιντζερς η οποία έχει κατακτήσει 55 πρωταθλήματα σε αντίθεση με τους "Κέλτες" που έφτασαν τα 54.