Ιστορικές στιγμές για τον Ολυμπιακό που έχει προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League (29/5, 22:00) και διεκδικεί κόντρα στην Φιορεντίνα το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο ελληνικού συλλόγου.

Το ιστορικό παιχνίδι, για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, με την ομάδα του Πειραιά να διαφημίζει τη χώρα σε όλη την Ευρώπη, χάρη στη πρωτοβουλία του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, θα μεταδοθεί σε όλη την Ελλάδα από το MEGA και οι Ελληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Η κορυφαία στιγμή του πειραϊκού συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μπει στα σπίτια ολόκληρης της χώρας μέσα από το MEGA και οι Ελληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη μάχη που θα δώσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Φιορεντίνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τα πάντα για να μπορέσουν όλοι οι Ελληνες φίλαθλοι να δουν το μεγάλο παιχνίδι, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα μεταδιδόταν μόνο από το συνδρομητικό κανάλι (Cosmote TV). Μετά από πρωτοβουλία του ηγέτη του Ολυμπιακού, όμως, το MEGA εξασφάλισε τα δικαιώματα και θα μεταδώσει live την αναμέτρηση.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το συγκινητικό κάλεσμα στο μικρό Γιαννάκη, το φίλο του ΠΑΟΚ


Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προχώρησε σε μια ακόμα σπουδαία πράξη. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ομάδας κάλεσε στον μεγάλο τελικό τον μικρό ΠΑΟΚτσή, Γιαννάκη, ο οποίος στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα με τη συνομιλία που είχε Τζολάκη, όπου ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Ερυθρόλευκους στο ματς με τη Φιορεντίνα.

Δύο σπουδαίες πρωτοβουλίες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που κατάφερε να κάνει πράξη την επιθυμία των Ελλήνων φιλάθλων μέσω του MEGA, αλλά και να δώσει χαρά στον μικρό Γιαννάκη, που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το σπουδαίο παιχνίδι.