Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό (19/05) στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League, με τους "πράσινους" να πηγαίνουν με νέες συνθήκες στο ντέρμπι καθώς θα έχουν στον πάγκο τους ως head coach τον Χρήστο Κόντη ο οποίος ανέλαβε τα ηνία μετά την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από την τεχνική ηγεσία.


Ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε τους 24 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην "πράσινη" αποστολή από την οποία απουσιάζει ξανά ο Φώτης Ιωαννίδης που είχε μείνει εκτός και από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική.


Χωρίς Ιωαννίδη η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (19/05) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Χρήστο Κόντη που ανέλαβε το "τιμόνι" του "τριφυλλιού" να ανακοινώνει την "πράσινη" αποστολή στην οποία επέστρεψε τόσο ο Σένκεφλεντ και ο Τζούριτσιτς όσο και οι Βέρμπιτς και Ούκο.


Στην αντίπερα όχθη, για μια ακόμα αγωνιστική ο Παναθηναϊκος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φώτη Ιωαννίδη, εκτός έμεινε καιο Μάγκνουσον όπως και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Μλαντένοβιτς. Τέλος, νοκ άουτ είναι και ο Αϊτόρ που βρίσκεται ακόμα σε άδεια.



Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Δεν ανακοίνωσαν αποστολή ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Κόντης μπορεί να ανακοίνωσε αποστολή όμως στην ουσία πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του. Σε παρόμοιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι Άκης Μάντζιος και Ραζβάν Λουτσέσκου με τη διαφορά του ότι εκείνοι δεν ανακοίνωσαν τις αποστολές Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αντίστοιχα δεν θέλησε να βγάλει αποστολή και ο Ματίας Αλμέιδα σε μια προσπάθεια των τριών προπονητών να δημιουργήσουν ένα ενωτικό κλίμα ενόψει των τελευταίων μαχών που θα κρίνουν τον Πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2023-2024.